Gràfic amb el preu de la llum del dijous 25 de maig

Preu de la llum avui dijous, 25 de maig: hora a hora

Gaudeix d'un consum econòmic apostant per les hores més barates

El preu mitjà de la llum aquest dijous, 25 de maig, s'establirà als 75,88 euros per megawatt hora (MWh) consumit. Aquesta dada l'hem pogut conèixer gràcies a la informació aportada per l'operador del mercat ibèric d'energia (OMIE).

Quadre amb les millors i pitjors hores per gastar llum
Dues franges horàries compartiran el mateix preu | Catalunya Diari

Tenint en compte aquest preu, podem confirmar que el cost mitjà de la llum ha patit una petita disminució, en comparació del dia d'ahir. Això és perquè, durant dimecres passat, el preu mitjà de la llum es fixava en els 85,23 euros/MWh.

Quines seran les hores més econòmiques del 25 de maig?

Aquells que vulguin estalviar aquest 25 de maig, hauran d'apostar per totes les franges que apareixen en verd. Per tant, el més recomanable serà centrar el consum elèctric entre les 15.00 i les 16.00 hores, ja que aquesta serà la franja horària més barata del dia. Durant aquest període, el preu del megawatt hora s'establirà a 94.99 euros. També t'aconsellem tenir en compte les franges horàries compreses entre les 13.00 i les 15.00, ja que totes dues comparteixen el mateix preu: 38 euros.

Quadre amb el preu de la llum per hores del 25 de maig
Com pots comprovar, les millors hores se centren al migdia i a la tarda | Catalunya Diari

Quines són les hores més cares de dijous?

Pel que fa a les hores menys econòmiques d'aquest dijous, el millor serà intentar sortejar-les. Per tant, et recomanem encaridament que defugis les franges horàries marques en color vermell. Especialment, la que recull les 22.00 a les 23.00 hores, ja que el cost del megawatt hora serà de 106,29 euros.

Així mateix, creiem que podria ser beneficiós per a la butxaca evitar la franja de les 07:00 a les 08:00 hores. I és que aquesta franja serà la segona més cara, amb un preu de 105 euros el megawatt hora.

Imatge amb les hores més cares i més barates per gastar llum
El preu més alt de la jornada s'establirà en 106,29 euros | Catalunya Diari

 

Quines hores són millors per gastar llum al matí?

Els qui prefereixin les primeres hores del dia per endollar els seus electrodomèstics, han de parar atenció. Tenint en compte la distribució dels preus, creiem que el més beneficiós seria aprofitar la franja composta entre les 11.00 i les 12.00 hores, quan el preu del megawatt hora s'estableix en els 55,78 euros.

Imatge amb les millor hores per gastar llum del 25 de maig
El més recomanable és fer servir la rentadora a partir de les 13:00 hores | Catalunya Diari

 

I a la tarda, quines hores són més econòmiques?

D'altra banda, si prefereixes la tarda, serà més fàcil trobar una franja horària econòmica. I és que, normalment, les millors hores, econòmicament parlant, se centren en aquest moment del dia.

En aquest cas, et recomanem que centris el teu consum durant la franja horària de les 16:00 i les 17:00 hores, ja que el preu no sobrepassarà els 41,89 euros. Aquesta recomanació és útil sempre que no puguis apostar per les ja esmentades com a més econòmiques.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp! Planifica rentadores, cuina i planxades!