ÚLTIMA HORA

💉 Pfizer endarrereix entre tres i quatre setmanes l'entrega de vacunes a la Unió Europea

Primera reunió d'Interior amb els cossos policials per coordinar el dispositiu postsentència

La trobada s'ha allargat durant una hora i mitja i hi han participat les cúpules dels Mossos. Guàrdia Civil i Policia Nacional, així com Pere Ferrer i el director del Gabinet de Coordinació del Ministeri d'Interior

Mossos, Policia Nacional i Guàrdia Civil
Primera reunió d'Interior amb els cossos policials per coordinar el dispositiu postsentència | Catalunya Diari

Primer contacte entre Interior i els diferents cossos policials de l'Estat. Tal com acaba de fer públic la 'Cadena SER', aquest mateix matí ha tingut lloc a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de les Corts la primera reunió, en la qual hi han participat tant el Ministeri com la Conselleria, i també la cúpula dels Mossos, Policia Nacional i Guàrdia Civil. També ha comptat amb la presència de Pere Ferrer, el nou director del cos català, i José Antonio Rodríguez, director del Gabinet de Coordinació del Ministeri d'Interior.

 

Els agents ja estan preparats per actuar

Segons les primeres informacions que han transcendit, l'ambient regnant era de molta incertesa, i els agents ja es preparen per a una gran mobilització, malgrat que no saben amb certesa quan es produirà. Cal destacar que no és la primera reunió d'aquest tipus, però es preveu que ja sigui l'última. 

L'objectiu és la coordinació total entre els diferents actors, amb el lideratge dels Mossos d'Esquadra. A més, tots els actors estan preparats ja per si es coneix la sentència aquesta setmana, tot i que creuen més probable que ja es faci pública la següent.

També et pot interessar...


Comentaris
Patricia García Ventura
Per la sentència hem de mossegar-nos la llengua. Però que és aquesta mánca de democràcia. Hem d'acceptar la sentència com uns bons nens I ara aixó és una dictadura pura I dura. És com si vas al dentista I t'has aguantar el dolor, quina vergonya

envia el comentari