IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Primeres negociacions per la renovació de Gerard Piqué

El club es troba en un primer contacte amb els representants

Sergi Roberto i Gerard Piqué, jugadors del FC Barcelona
Sergi Roberto i Gerard Piqué, jugadors del FC Barcelona | Cedida

El FC Barcelona actualment té com a prioritat estratègica la renovació de Gerard Piqué i Sergi Roberto —a resoldre aquesta temporada—, ja que els contractes se'ls finalitza el 30 de juny, tal com ho ha explicat 'Rac1'. El club, ara mateix, està en el punt de presa de contactes amb diferents representants.

Segons ha argumentat ‘La Vanguardia’, tot apunta que Gerard Piqué lluirà els colors blaugrana una bona temporada. De moment tot són especulacions, però el més probable és que el central del Barça es quedi al club per un període més extens.

Piqué segueix sent una peça clau per l'equip. Per aquest, motiu la clàusula de recessió del jugador podria augmentar els 200 milions d'euros actuals, tot i que encara les negociacions es troben en fase preliminar.

Les dificultats de Sergi Roberto

Pel que s’ha pogut saber, ara mateix, al club no els convenç la proposta econòmica que els han fet per Sergi Roberto. La directiva blaugrana té un fort vincle sentimental amb el jugador. Creuen que no seria just que se li pagués una quantitat no desitjada. Dimecres, 15 de novembre, hi haurà una trobada important per parlar sobre la renovació del jugador.

Ambdues situacions dels dos jugadors són completament diferents, des del punt de vista econòmic i de les seves clàusules. La de Sergi Roberto és inferior a la de Piqué, de 40 milions d’euros. 

Novembre: mes clau per a les renovacions

Piqué i Roberto són les primeres renovacions que concretarà el nou equip negociador. Està format per Pep Segura i Òscar Grau. Aquest mes de novembre és clau per a les renovacions, ja que, el club afronta com a prioritat al mercat d’hivern. 


Comentaris

envia el comentari