Enric Grangel.

Els deu primers candidats de Guanyem Torredembarra a les eleccions municipals

Enric Grangel lidera la candidatura amb Francesc Mercadé com a número 2

Guanyem Torredembarra, la coalició electoral formada per Moviment d'Esquerres (MES) i Som Alternativa  que es presentarà a les eleccions municipals del pròxim 26 de maig, ja té definida la seva llista electoral. De fet, fins el proper dilluns, 22 d'abril, hi ha temps per presentar les candidatures que concorreran als comicis locals, que es faran oficials amb el Butlletí Oficial de la Província de Tarragona (BOPT) del 24 d'abril.

Els deu primers llocs de la llista de Guanyem Torredembarra

Guanyem Torredembarra s'ha volgut reservar la llista completa, però sí que han transcendit els deu primers noms que formaran part d'aquesta candidatura. Són els següents:

  1. Enric Grangel
  2. Francesc Mercadé
  3. Montserrat Blánquez
  4. María Ángeles Sánchez
  5. Antoni Martí
  6. Verònica Figueras
  7. Josep Lluís Espinosa
  8. Antoni Pinós
  9. Alicia Arias
  10. Laia Pinós

Grangel, exalcalde de Torredembarra, cap de llista

Com ja se sabia des de feia mesos, Enric Grangel torna a presentar-se a unes eleccions municipals a Torredembarra. Originalment ho havia de fer com a cap de llista de Moviment d'Esquerres (MES), que ha acabat pactant una coalició amb Som Alternativa i que, per tant, ha fet que Grangel lideri la candidatura de Guanyem Torredembarra.

Enric Grangel va accedir a l'Ajuntament de Torredembarra el 2003 sota les sigles del PSC, amb les quals es va mantenir al consistori fins l'any 2015. Va ser alcaldable socialista el 2011. Entre juliol de 2014 i el juny de 2015, Grangel va ser alcalde de la Torre amb el pacte entre PSC, CiU, ERC, PP i l'Agrupació per fer un govern de transició després de l'esclat del cas Torredembarra.

Llavors, Grangel va deixar la militància del PSC i va anunciar que votaria ERC a les eleccions municipals. Ara, als 68 anys, torna a presentar-se a les eleccions acompanyat de Francesc Mercadé, un històric de les candidatures de les eleccions municipals a Torredembarra: va formar part de les llistes de l'Entesa Municipal de Torredembarra (1979), la Unió de Progrés Municipal (1983), Alternativa Baix Gaià (2003 i 2007), ICV (2015) i, ara, hi suma Guanyem.

També et pot interessar