Dues persones comprant loteria

La Primitiva deixa un premi de més de 27 milions d'euros en un municipi català

La butlleta guanyadora d'aquest dijous s'ha segellat a Esplugues de Llobregat

El sorteig de la Loteria Primitiva ha deixat un milionari premi aquest dijous a Catalunya. Concretament, una butlleta segellada en una administració de loteria d'Esplugues de Llobregat ha estat premiada amb més de 27 milions d'euros. L'afortunat propietari o propietària del bitllet guanyador s'ha endut el premi de categoria especial (6 números + reintegrament) i el de primera categoria (6 números).

La butlleta guanyadora s'ha venut a l'administració de loteria ubicada al número 46 del carrer Verge de la Mercè d'Esplugues de Llobregat, segons ha informat aquest divendres en un comunicat la Delegació Comercial de Loteries i Apostes de l'Estat. La combinació guanyadora del sorteig d'aquest dijous de la Primitiva ha estat 5, 6, 11, 19, 34 i 44, amb el 2 com a número complementari i l'1 com a reintegrament.

Segons les dades de Loteries i Apostes de l'Estat, el guanyador del premi s'ha endut un total de 27.701.889,48 euros en el sorteig d'aquest dijous 10 de febrer.

Un dels premis més grans en la història de la Primitiva

Els gairebé 28 milions d'euros que s'ha endut el propietari de la butlleta segellada a Esplugues de Llobregat s'ha situat en la llista dels 20 premis més grans de la història de la Primitiva, tot i que lluny del premi més gran repartit per aquesta loteria, que es va donar el 15 d'octubre de 2015 i que va deixar més de 100 milions d'euros a Barcelona.

En aquell sorteig, una butlleta venuda a l'administració de loteries número 328 de Barcelona, ubicada al número 81 del carrer Pere IV de la capital catalana, va ser premiada amb 101.724.000 euros. Gairebé set anys després, aquest continua sent el premi més gran que ha repartit la Primitiva en la seva història.