Cicle Biblioteca Chill Out amb els músics reusencs a la Biblioteca Pere Anguera de Reus

Cada dilluns, durant tot el mes d'agost, se celebrarà un concert d'algun grup o cantant del Baix Camp a la Biblioteca Pere Anguera de Reus

Les Biblioteques Municipals de Reus traslladen els espectacles de les activitats d'estiu de la Biblioteca Xavier Amorós a la Biblioteca Pere Anguera. Així doncs, fins ara, cada dilluns durant el mes de juliol, s'han dut a terme els espectacles del Cicle Biblioteques amb DO i, a partir d'ara i durant tot el mes d'agost, agafa el relleu el Cicle Biblioteca Chill Out. Cada dilluns es realitzarà un concert protagonitzat per algun grup o cantant musical del Camp de Tarragona.

Programació dels diferents concerts

Tots els concerts es realitzaran els dilluns a les 18.30 hores a la Biblioteca Pere Anguera de Reus. És una activitat oberta a tot el públic i  l'accés és gratuït. L'agenda de concerts és la següent:

Dilluns, 5 d'agost, estrenaran el cicle de concerts el grup de la Selva del Camp Petites Grans Coses. Es tracta d'un grup de pop que es va formar l'any 2018 i en els quals els membres del grup han anat teixint complicitats i buscant bons moments per tal de fer cançons a partir d'idees, melodies i, sobretot, molts records. 

Dilluns, 12 d'agost,  serà el torn de Laura Noah, una cantautora reusenca que actualment viu a Nova York. A principis del 2019, es va convertir en la primera cantant catalana en cantar en català a la ràdio pública dels Estats Units. També interpreta les seves cançons en castellà, anglès i hebreu. 

Cicle Biblioteca Chill Out amb els músics reusencs a la Biblioteca Pere Anguera de Reus
Laura Noah actuarà al cicle de concerts Chill Out el dilluns, 12 d'agost | Cedida

 

Dilluns, 19 d'agost, tocaran els Plombiers, un grup d'indie-rock alternatiu que fa rapsòdies al voltant de la ciutat de Reus. El grup es va crear l'any 2017 pel cantant i guitarrista Frankie Boronat i pel baixista Arnau. Van gravar un EP de tres cançons titulat 'La darrera gènesi'. Poc després van incorporar un bateria i un guitarrista, el Rafa i el Roger, respectivament. 

Finalment, el dilluns, 26 d'agost, el grup Terra Ferma tancarà el cicle de concerts. Terra Ferma és un grup d'ska fusió de la ciutat de Reus que va néixer l'any 2014 a partir d'un projecte anterior. L'any 2015 van gravar un EP titulat 'Aixecant el vol' i, un any després, van gravar un single anomenat 'Declaració de principis'. L'any passat, van presentar l'LP 'Un brot de llum'. 

El conjunt Terra Ferma tancarà el cicle Chill Out de la Biblioteca Pere Anguera | Cedida