YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

El programa de Josep Cuní a Cadena Ser no aconsegueix els resultats esperats

L'espai 'Aquí, amb Josep Cuní' tan sols ha aconseguit aglutinar uns 23.000 oients diaris, una xifra que es configura com un irrisori 3,75% de la quota d'audiència en relació al programa líder

Josep Cuní
El programa radiofònic de Josep Cuní no aconsegueix els resultats esperats | Cedida

Males notícies per a un dels periodistes més emblemàtics del territori català. El projecte radiofònic de Josep Cuní a Cadena Ser tan sols ha aconseguit aglutinar 23.000 espectadors diaris, un fet que suposa tan sols el 3.75% en relació al programa líder de les ones radiofòniques, que és 'El món a RAC1' —el qual manté 642.000 persones fidels al programa cada dia—. Tenint en compte que el projecte, que es va iniciar el passat 15 d'octubre, tenia l'objectiu de competir amb la ràdio líder dels matins a Catalunya, el cert és que ha acabat suposat una taca negra en la trajectòria professional de Cuní.

Cadena Ser compta amb 332.000 espectadors diaris catalans

Sembla ser que l'última aposta de Cadena Ser no ha resultat tan exitosa com s'esperava. 'Aquí, amb Josep Cuní' aspirava a convertir-se en el programa líder dels matins a la ràdio catalana, però finalment s'ha hagut de conformar a recollir un 3,75% de l'audiència total d''El món a RAC1' i un 4,14% d''El matí de Catalunya Ràdio', el segon programa líder de la franja horària del matí—el qual compta amb 555.000 oients diaris, una xifra que s'ha incrementat un 16% respecte a l'última investigació—, segons les dades emeses per l'Estudi General de Mitjans, una iniciativa de l'AIMC.

No obstant això, l'emissora ha aconseguit recollir 332.000 oients a Catalunya i, de fet, des de Cadena Ser han fet patent que el programa 'Aquí, amb Josep Cuní' ha vist augmentada la seva audiència amb 5.000 receptors nous cada mes. Així les coses, podria ser que en un futur es capgirés la situació i les dades fossin diferents, però per això serà imprescindible que puguin continuar les emissions del programa.

El programa causa furor a xarxes socials

Amb tot, un dels camps en el qual Cuní sí que recull gran èxit és a Internet, on els usuaris de Twitter han arribat a reproduir un total de 696.000 àudios i vídeos del programa i, de fet, el compte oficial d''Aquí, amb Josep Cuní' ha aconseguit ni més ni menys que cinc milions de visites.

Per la seva part, el periodista barceloní ha donat les gràcies a tots els seus seguidors, aquells «que han volgut sumar-se a aquesta aventura radiofònica per a caminar amb l'objectiu de fer periodisme radiofònic, explicant-li a la gent tot el que passa».


Comentaris

envia el comentari