El periodista Jordi Basté i, l'entrenador del Manchester, Pep Guardiola

La promesa que Jordi Basté ha complert en directe a RAC1 gràcies a Pep Guardiola

El presentador ha posat fi a la promesa en directe, a RAC1

Jordi Basté ha tornat a protagonitzar una d'aquelles anècdotes que són difícils de creure. Una d'aquelles que si no ho veus, no t'ho creus. I és que, com ja se sap, Basté és amic íntim i un dels més fanàtics de Guardiola. I ahir dijous, 18 de maig, ho va tornar a demostrar en directe a RAC1.

Fa dos anys que va anar a veure la final de la Champions de 2021 a Porto, a Portugal. Un partit decisiu per saber qui prenia el relleu del millor equip del món, i on Basté va anar per a donar suport a l'equip de Pep Guardiola.

Els de Guardiola, el Manchester City, s'enfrontaven contra el Chelsea F.C.; equip que, posteriorment, es va convertir en el guanyador de la Champions 2021/2022 per una victòria d'1-0, un resultat que feia que el Manchester no fos campió.

Ara, dos anys després, els citizens han aconseguit tornar-se a classificar per la final de la Champions d'enguany, després de la victòria davant el Reial Madrid per 4 gols a 0. Un resultat que ha portat a Jordi Basté finalitzar la promesa que va fer el 2021. 

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

Quasi dos anys amb les polseres

Basté va sorprendre ahir als oients de RAC1 amb aquesta anècdota. Feia quasi dos anys que portava les acreditacions de l'entrada de la final de la Champions de 2021 i la del sopar posterior, un sopar de celebració que mai es va fer. 

Imatge de la mà de Jordi Basté amb dues acreditacions
Així eren les polseres que ha portat Basté durant quasi dos anys. | Instagram / @jordibaste

Ahir, però, va posar fi a la seva relació amb les polseres. Després d'1 any, 11 mesos i 354 dies va tallar-se les acreditacions. Unes acreditacions que no s'havia pogut treure abans perquè els de Guardiola no havien arribat a una altra final de la Champions fins ara. 

Així doncs, Jordi Basté ha complert la seva promesa. No s'ha tallat les polseres fins que l'equip no ha arribat a una altra final. «Quina alegria!», va expressar en tallar-se l'acreditació.