La promoció de pisos més luxosa de Barcelona, en 'stand by' pel coronavirus

Els compradors dels 30 apartaments i 4 'penthouses' de Mandarin Oriental s'hauran d'esperar

Passeig de Sant Joan, a Barcelona, plena de gent, 26/04/2020
Fonts del sector indiquen que l'entrega de la promoció de pisos més luxosa de Barcelona trigarà sis mesos | CatalunyaDiari.cat

La promoció de pisos més luxosa de Barcelona, Mandarin Oriental, es troba actualment paralitzada. Segons explica Crónica Global, la crisi de la pandèmia del coronavirus ha provocat que es retardi fins a sis mesos l’entrega de claus als compradors dels immobles situats al passeig de Gràcia. La Covid-19 no ha permès enllestir els darrers detalls dels habitatges de la marca hotelera d’inversió amb seu a Hong Kong, Xina.

Fonts del sector indiquen que l’entrega dels 30 apartaments i 4 ‘penthouses’ no es podrà fer fins el primer trimestre o el segon trimestre del 2021.

La comercialització continua

Malgrat l’endarreriment de l’entrega de claus, la comercialització d’aquests immobles segueix a bon ritme. Firmes com Savills Aguirre Newman o Lucas Fox continuen reben peticions de compradors internacionals, segons els experts. Això sí, de manera virtual i sense poder fer una visita presencial.

Els experts creuen que el projecte del Mandarin Oriental Residences pot crear un efecte crida de cara a nous inversors que decideixin apostar novament per Barcelona, que en els darrers anys havia perdut pes amb aquest tipus de clients.


Comentaris

envia el comentari