Una propietària es nega a tancar el seu negoci i s'enfronta als CDRs a Terrassa

La dona que està embarassada va decidir sortir al carrer a plantar cara als «quatre mocosos» que l'estaven pressionant perquè tanques el seu negoci

Una comerciant s'enfrenta a un piquet dels CDR a Barcelona durant la vaga del 21F
Una comerciant s'enfronta a un piquet dels CDRs a Terrassa durant la vaga del 21F | VÍDEO: CRISTÓBAL CASTRO

Una de les imatges de la jornada de la vaga del 21 de febrer l’ha protagonitzat Carolina Castillo, una hondurenya de 35 anys embarassada de quatre mesos i propietària d’una tenda de telefonia mòbil a la Rambla d’Egara, a Terrassa. Castillo és la protagonista d’un vídeo on es veu com s’enfronta als piquets dels CDRs quan la pressionaven per tancar el seu establiment.

Segons ha declarat ‘El País’, la propietària va haver de sortir del seu local perquè «em volien trencar els vidres». Castillo relata que un grup de CDRs encaputxats es va acostar al seu local mentre li exigien que tanqués la seva tenda. Davant aquesta situació Carolina va decidir intervenir i sortir al carrer per enfrontar-se als CDRs. Com es pot observar al vídeo, quan va sortir la propietària es va trobar amb què havien agafat les revistes de publicitat que tenia exposades a l’entrada i que les llançaven a terra mentre ella els hi parlava.

Una propietaria es nega a tancar el dia de la vaga del 21F
Carolina insisteix a dir que no tancarà el seu negoci | VÍDEO: CRISTÓBAL CASTRO

 

«Ningú m'obliga a tancar»

Castillo no aguanta més i es queixa que l’estiguin gravant i la pressionin per tancar: «Aquí acaba el vostre dret. La tenda és meva i vosaltres no em pagueu el lloguer i jo l’he de pagar si tanco». Durant el diàleg la propietària els hi diu que «jo dono suport a la vostra causa» i obté com a resposta dels CDRs: «Doncs tanca». Carolina insisteix però que ella «no li dóna suport» a fer-ho d'aquestes formes, tirant-li els catàlegs publicitaris a terra i pressionant-la a tancar.

D'altra banda, ha afegit que el fet que pugui entendre les causes dels manifestants no els obliga a decidir si ella ha de tancar o no el seu negoci. «Jo tinc un altre fill que he de cuidar, qui em pagarà les pèrdues per un dia sense treballar?» va declarar. Castillo es va mostrar molt indignada davant l’actitud i les formes dels «quatre mocosos que no han treballat en la seva vida» que van venir a molestar-la durant la seva jornada laboral. Finalment, davant la negativa de la propietària a tancar els manifestants van marxar.


Comentaris

envia el comentari