La policia a l'Aeroport del Prat

Primeres càrregues i tensió en les accions i talls a carreteres i infraestructures

Les mobilitzacions com a resposta de la resolució judicial han provocat nombroses afectacions viàries

Primeres càrregues de la policia per aturar les accions de protesta arran de la sentència del Tribunal Suprem. El 'Tsunami Democràtic' ha cridat a la gent a aturar la Terminal 1 de l'Aeroport del Prat i durant el migdia d'aquest 14 d'octubre la tensió s'ha mogut en aquesta infraestructura.

Les càrregues s'efectuen a l'accés del metro de l'aeroport. La policia ha aconseguit dissoldre els disturbis de manera ràpida. Policies continuen comprovant bitllets i DNI persona per persona per controlar l'accés a l'aeroport.

A més a més, hi ha altres carreteres i infraestructures tallades:

 

Avui s'ha signat i s'ha fet pública la sentència del procés independentista. Les nombroses reaccions —algunes previstes i programades— han provocat nombroses afectacions en trànsit, que han conclòs amb el tall de diverses vies. Les carreteres catalanes afectades són les següents:  a l'AP-7, en el seu pas per Llinars del Vallès —amb sentit Barcelona— se circula amb congestió des del punt quilomètric 117 fins al 115. Paral·lelament, a la C-35 a Sant Celoni, en direcció Vallgorguina, hi ha retencions de 3 kilòmetres en ambdós sentits, des del punt quilomètric 55. A la C-31, a Platja d'Aro, hi ha retencions de 3 quilòmetres des del punt 314 cap a Vidreres.

Mobilitzacions al Prat

A l'Aeroport del Prat la situació és a hores d'ara d'allò més complicada i fins a cinc vols de Vueling han estat cancel·lats. 

Metro i tren

La línia 9 del metro de Barcelona a l'aeroport també ha estat tallada per indicació dels Mossos d'Esquadra. Els accessos per tren també estan interromputs.

També et pot interessar...