Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
La policia a l'Aeroport del Prat

Primeres càrregues i tensió en les accions i talls a carreteres i infraestructures

Les mobilitzacions com a resposta de la resolució judicial han provocat nombroses afectacions viàries

La policia a l'Aeroport del Prat
La policia a l'Aeroport del Prat | CatalunyaDiari

 

Primeres càrregues de la policia per aturar les accions de protesta arran de la sentència del Tribunal Suprem. El 'Tsunami Democràtic' ha cridat a la gent a aturar la Terminal 1 de l'Aeroport del Prat i durant el migdia d'aquest 14 d'octubre la tensió s'ha mogut en aquesta infraestructura.

Les càrregues s'efectuen a l'accés del metro de l'aeroport. La policia ha aconseguit dissoldre els disturbis de manera ràpida. Policies continuen comprovant bitllets i DNI persona per persona per controlar l'accés a l'aeroport.

A més a més, hi ha altres carreteres i infraestructures tallades:

 

Avui s'ha signat i s'ha fet pública la sentència del procés independentista. Les nombroses reaccions —algunes previstes i programades— han provocat nombroses afectacions en trànsit, que han conclòs amb el tall de diverses vies. Les carreteres catalanes afectades són les següents:  a l'AP-7, en el seu pas per Llinars del Vallès —amb sentit Barcelona— se circula amb congestió des del punt quilomètric 117 fins al 115. Paral·lelament, a la C-35 a Sant Celoni, en direcció Vallgorguina, hi ha retencions de 3 kilòmetres en ambdós sentits, des del punt quilomètric 55. A la C-31, a Platja d'Aro, hi ha retencions de 3 quilòmetres des del punt 314 cap a Vidreres.

Mobilitzacions al Prat

A l'Aeroport del Prat la situació és a hores d'ara d'allò més complicada i fins a cinc vols de Vueling han estat cancel·lats. 

Metro i tren

La línia 9 del metro de Barcelona a l'aeroport també ha estat tallada per indicació dels Mossos d'Esquadra. Els accessos per tren també estan interromputs.

També et pot interessar...