Prou Correbous ha advertit que si la Diputació de Tarragona decideix incloure ajuts als ramaders de bous braus de les Terres de l'Ebre, modificant el pressupost com estarien estudiant, hi presentaran esmenes i no descarten convocar mobilitzacions. La coalició d'entitats antitaurines assegura que els ramaders «reben cada any subvencions de les Polítiques Agrícoles Comunes (PAC) europees», considera que «el sector està en vies de desaparèixer», i animen els ramaders a «repensar el seu futur i destinar les explotacions a una activitat rellevant i necessària per a la societat». La plataforma antitaurina minimitza l'impacte que podria suposar la desaparició de les ramaderies de braus a Catalunya i assenyala que «afectaria poc més d'una desena de llocs de treball directes».
Prou Correbous assegura que algunes ramaderies reben més diners per les ajudes europees que per la venda o lloguer de caps de bestiar per a festejos. La coalició assenyala i posa com a exemple les tres ramaderies d'Alfara de Carles (Baix Ebre) o la ramaderia de Camarles (Montsià). Segons Prou Correbous, entre les tres explotacions d'Alfara haurien rebut d'aquests ajuts, uns 270.000 euros per l'activitat ramadera de bou brau durant 16 anys —de 2003 a 2019—, el que suposa una mitjana d'entre 4.000 i 10.000 euros anuals. També s'assenyalen els més de 480.000 euros que hauria rebut la ramaderia del Montsià en aquest període. La plataforma antitaurina apunta que «les PAC tenen una incidència elevada sobre el total dels ingressos de les ramaderies i que serien pràcticament inviables sense aquests ajuts».
«Els ramaders només mantenen en vida aquells exemplars que podran vendre o llogar per assegurar que seran prou braus i moguts per a donar espectacle. Si durant les temptes que fan a porta tancada no demostren els fenotips i les qualitats temperamentals que s'espera, són descartats i els envien directament a l'escorxador, sense que ningú plori per ells», ha apuntat la portaveu de la coalició Aïda Gascón en referència al sacrifici d'animals que pot suposar l'aturada de les festes taurines.
Prou Correbous insisteix que en l'enquesta realitzada a 600 persones de Catalunya, per l'Institut Opinòmetre el novembre de 2019, un 85,5% dels enquestats no considerava justificat que les administracions destinin recursos econòmics per a la realització dels correbous i un 77% rebutjava la continuïtat de les festes amb bous. També a la província de Tarragona el suport a la festa dels bous va ser del 17,4%.