El PSC Tarragona exigeix a la Generalitat que augmenti els Mossos a Tarragona

El PSC de Tarragona presentarà una moció per retirar la pancarta per la «Llibertat dels presos polítics!»

El PP de Tarragona es reafirma en la seva proposta de presentar, també, una moció per retirar la pancarta

La portaveu del grup municipal del PSC de Tarragona, Sandra Ramos, ha anunciat, en una roda de premsa aquest dijous, u d'agost, que el pròxim mes de setembre «presentarem una moció al ple ordinari demanant la retirada de la pancarta». Ramos ha fet referència a la pancarta per la «Llibertat dels presos polítics!» que, des de fa poques setmanes, està penjada a la façana principal del palau consistorial. 

La veu dels socialistes a la plaça de la Font ha explicat que «aquesta proposta s'ha de fer per mantenir la neutralitat del consistori perquè és la casa de tots». Sandra Ramos també ha manifestat que «PP, Ciutadans i En Comú Podem donin suport a la retirada de la pancarta». Cal recordar que, el mateix dia de l'aprovació de la moció de posar la pancarta, el passat 19 de juliol, el PP va avançar que en el pròxim plenari presentarien una moció per retirar-la.

José Luís Martín, portaveu dels conservadors tarragonins, ha declarat que  «farem allò que sigui possible per retirar la pancarta, encara que el PSC descartés convocar un plenari extraordinari per tractar aquest tema».

Els socialistes, preocupats per «la improvisació i provisionalitat de l'actual govern municipal»

Els socialistes s'han confessat preocupats per «la improvisació i provisionalitat de l'actual govern municipal». El motiu d'aquesta preocupació dels socialistes és que «els tres consellers d'ERC que continuen de l'anterior mandat municipal, Ricomà, Puig i Fortuny, no sàpiguen com organitzar un cartipàs». Sandra Ramos ha posat l'accent, amb aquestes crítiques, en el fet que l'equip de govern municipal ha canviat dues vegades l'organització de competències dels consellers, i conselleres, de govern.

Així mateix, els socialistes han denunciat que  «la CUP està marcant l'actualitat política i la línia d'acció del govern Ricomà. Això demostra la inestabilitat que està donant aquest govern i la improvisació que tenen».