YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Puigcerdà ofereix 900 euros als veïns que omplin les façanes de flors

L’Ajuntament s’ha inscrit al concurs Viles Florides, que premia els municipis que treballen per a la transformació dels seus espais públics a través de l’enjardinament i millora dels espais verds

Puigcerdà
Puigcerdà | Twitter

 

L’Ajuntament de Puigcerdà ha fet una crida als seus veïns per tal que omplin les façanes del municipi de flors, i que la vila faci el màxim goig possible durant els mesos d’estiu. Així, a més, es podran tornar a presentar al concurs Viles Florides, que l’any passat ja va premiar la localitat amb una distinció molt especial.

L’objectiu final és complementar la nova plaça de Puigcerdà, que ha rebut el nom de ‘Barcelona’ i compta amb un centre enjardinat i un entorn arbrat. Així, l’Ajuntament pretén que els edificis també es vesteixin de gala i formin part del conjunt del guarniment públic que ja hi ha a les places i jardins d’aquest municipi de la Baixa Cerdanya.

L’Ajuntament ha organitzat un concurs entre el veïnat

Per tal d’augmentar l’interès de l’esdeveniment, i, a la vegada, motivar la participació de la població, el consistori ha convocat un concurs que té dimecres que ve com data termini. El certamen compta amb tres categories, que són particulars, jardins i carrers i places, i el guanyador de cada disciplina serà premiat amb una suculenta quantitat de diners.

Així doncs, les tres ornamentacions que resultin vencedores en la categoria de particulars, rebran un distintiu de 200, 150 i 100 euros respectivament. Quant a la categoria de jardins, hi haurà un únic guanyador que aconseguirà una compensació de 200 euros, i en referència a la disciplina de jardins i places, el millor s’embutxacarà ni més ni menys que 250 euros. Els guanyadors es coneixeran el pròxim 26 d’agost, durant la celebració de la Festa de l’Estany.

 

L’any passat Puigcerdà es va emportar Tres Flors d’Honor

No és el primer cop que Puigcerdà adopta aquesta imatge tan primaveral i alegre. De fet, l’any passat ja es van inscriure en el concurs Viles Florides, organitzat a càrrec de la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya, que premia aquells municipis que treballen per a la transformació dels seus espais públics a través de l’enjardinament i millora dels espais verds.

En aquell moment, el guarniment floral de la capital de la Baixa Cerdanya va servir perquè guanyessin el distintiu de Tres Flors d’Honor. L’entitat va valorar tant l’enjardinament de rotondes i parcs públics com el conjunt de testos penjants que guarneixen les principals avingudes de la localitat, els quals ja tornen a lluir a diversos carrers de Puigcerdà.

Ara, l’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament ha aprofitat el marc d’aquest concurs per tal que els veïns aportin el seu toc personal i s’impliquin en la imatge que la vila ofereix a tots els visitants que es deixen caure al llarg d’aquests dies per aquest bonic municipi.  


Comentaris

envia el comentari