Carles Puigdemont

Carles Puigdemont titlla de «ridícula» la repetició d'eleccions

L'expresident de la Generalitat opina que Sánchez és «tan inútil» com Rajoy «a l'hora de buscar compromisos»

L'expresident de la Generalitat Carles Puigdemont va publicar ahir un polèmic tuit en conseqüència de la repetició d'eleccions  generals al 10-N. «L'estat espanyol, de ridícul en ridícul  fins al col·lapse final. Són incapaços en la democràcia i resolutius en la repressió. Als espanyols (i als europeus) els aniria millor que les seves habilitats fossin a la inversa», opinava Puigdemont assenyalant que Sánchez és «tan inútil» com Rajoy «a l'hora de buscar compromisos».

Multitud d'usuaris critiquen el tuit sense miraments

Finalment, va concloure posant punt final: «I ara, a repetir eleccions fins que surti el resultat que vol el règim del 78. El que votin els ciutadans només s'aplica si els convé. Si no, eleccions». Ara bé, com era d'esperar i passa habitualment, els comentaris va rebre clams i crítiques.

La majoria dels seus adeptes van exclamar «ara és el moment» i la narrativa compartida per les crítiques va estar protagonitzada per mencionar la fugida de l'expresident de la justícia espanyola. En paral·lel, diversos usuaris van recordar a Puigdemont que a Catalunya s'han celebrat dues jornades electorals autonòmiques en els últims quatre anys. 

També et pot interessar...