Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
El Suprem afirma que la mesura estava justificada

Puigdemont: «Cada vegada més gent s'adona que Espanya comença a fer-se insostenible»

Borràs demana no oblidar que els «presos polítics» no poden continuar amb les seves vides
El Suprem afirma que la mesura estava justificada
Puigdemont va intervenir per videoconferència des de Bèlgica al míting de JxCat | Cedida

«Dels noms dels repressors no en quedarà res més que el record fosc i tenebrós de ser servils súbdits de l'últim Borbó que va gosar reprimir els catalans». Amb aquesta frase contundent  Carles Puigdemont ha conclòs la seva intervenció —per videoconferència en directe des de Bèlgica— al míting de JxCat a l'esplanada de Lledoners (Bages), aquest divendres al vespre.

L'expresident ha asseverat que cada vegada més gent s'adona que «Espanya és un problema per la democràcia europea», ha comparat l'Estat amb Turquia i Xina i ha conclòs que  el país «comença a fer-se insostenible perquè amenaça pilars fonamentals com és el valor del vot».

Borràs va parlar amb els CDR que estaven presents

Al seu torn, la cap de llista de JxCat al 10-N per Barcelona, Laura Borràs, ha demanat no oblidar que els «presos polítics» no poden continuar amb les seves vides. 

El míting ha comptat amb la presència dels consellers Damià Calvet i Jordi Puigneró, a més de candidats de JxCat al Congrés i Senat, i de la JNC. L'anomenat Joan Bonanit ha clos l'acte.

Abans de començar el míting de campanya,  Borràs ha conversat amb membres dels CDR a l'esplanada de Lledoners. Segons ha explicat a la premsa de manera informal, la xerrada amb el col·lectiu ha estat respectuosa i amistosa. 

Uns 20 activistes dels CDR han mostrat cartells on s'hi podia llegir «Vergonya de polítics» i «Estratègia unitària». Quan ha pujat a l'escenari, la candidata de JxCat ha agraït als CDR que retiressin la pancarta «per respecte als presos polítics».

També et pot interessar...