Carles Puyol, excapità del Barça

Carles Puyol comparteix la seva última malifeta

Tot i que podria haver pres mal, sembla que segueix tan bé com sempre

Carles Puyol, l'exjugador del FC Barcelona, ja fa alguns anys que va deixar de dedicar-se al futbol professional. Tot i això, l'esport no és una cosa que hagi abandonat, i així ho demostra diàriament a través dels seus perfils a les xarxes socials.

En l'última de les seves petites aventures amb l'esport, ha fet una de les seves malifetes.  Tot i que podria haver acabat bastant malament, a la fotografia que Puyol ha volgut compartir amb els seus seguidors, no sembla que estigui patint gaire per la situació.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

¿Algún día aprenderé a dosificar?

Una publicación compartida de Carles Puyol (@carles5puyol) el

Partit de pàdel accidentat

Mentre estava gaudint una estona d'una de les seves aficions, el pàdel, ha tingut un petit accident. En alguna de les jugades durant el seu entrenament, Puyol ha tingut una petita relliscada i ha trencat el vidre protector de la pista de joc en milers de trossos.

Òbviament, a partir d'aquest succés, Puyol també n'ha sortit ferit, i la fotografia que ha compartit ha estat una on apareix ensangonat. A més, el comentari que ha volgut afegir a la fotografia ha estat el següent: «Algun dia aprendré a dosificar?».

Carles Puyol, excapità del Barça
Carles Puyol, excapità del Barça i possible futur executiu del club | FC Barcelona

Últimes notícies de Puyol: possible ingrés a l'executiva del Barça

Tal com vam conèixer fa uns dies, a Carles Puyol se li hauria proposat  ser el pròxim mànager del club blau-grana. Això ve donat després que Pep Segura anunciés la seva sortida de l'executiva del Barça.

A més,  Puyol ja va estar als despatxos del Barça com a adjunt d'Andoni Zubizarreta, moment en el qual l'exporter basc era director esportiu de l'entitat. Va ser després que l'excapità es retirés a causa dels seus problemes de genoll quan Josep Maria Bartomeu, ja el president del club en aquell moment, li va oferir ser la mà dreta de Zubi. No obstant això, el 2015, després de la sortida del director esportiu, la crisi d'Anoeta i la sanció de la FIFA,  Puyol es va veure obligat a dimitir  el mateix dia que Zubizarreta era acomiadat.

Ara mateix, la seva família ha declarat que es troba en una fase en la qual està meditant quina serà la seva resposta sobre l'entrada com a executiu del Barça. Pot ser que el pàdel sigui una manera d'escollir què fer amb el seu futur. Però, Carles, fes-ho sense prendre mal!

També et pot interessar...