Els quatre estimats personatges de 'El Foraster' que han mort i no recordaves: En Miquelet, veí de Benifallet

⬇️ Clica aquí per conèixer al següent personatge mort de 'El Foraster' ⬇️

Si us diem que penseu en un programa d'èxit i amb històries apassionants que fan posar els pèls de punta, ben segur que una immensa majoria li ve a la ment 'El Foraster'. El programa presentat per Quim Masferrer, és una de les emissions preferides per l'audiència catalana i una de les més emblemàtiques de la graella de TV3.

Gràcies al programa, hem pogut conèixer persones que ens han arribat a l'ànima, ens han fet riure i, en més d'una ocasió, i de dues, ens han fet saltar les llàgrimes. Gran part dels protagonistes de 'El Foraster' és la gent gran, la qual, amb la seva naturalitat i les vivències viscudes, han acaparat la petita pantalla de totes les llars de Catalunya.

Malauradament, el temps passa per tothom, i al llarg de les emissions del programa hem hagut de dir adeu a uns quants protagonistes que no van deixar indiferent a ningú. Aquí, us deixem el llistat de les persones que han passat per 'El Foraster' i que desgraciadament han perdut la vida.

Tot i que pot semblar trist, volem recordar aquestes persones d'una manera maca, fent memòria del seu pas per la retransmissió catalana, ja que així, en més o menys mesura, mai cauran en l'oblit. Amb motiu de tornar-nos a emocionar amb aquestes bellíssimes persones i les seves històries.

En Miquelet, veí de Benifallet

Imatge del Miquelet, d'El Foraster, i la seva dona ballant a casa seva a Benifallet.
En Miquelet va morir just després de l'emissió d'El Foraster. | El Foraster

Per Sant Esteve de l'any 2018, es va emetre un programa especial de ‘El Foraster’. D'aquesta manera, en Quim Masferrer tornava a l'origen, viatjant al primer poble on van començar a gravar aquesta aventura televisiva, a Benifallet, situat a la comarca del Baix Ebre.

Allà, es van retrobar amb una parella molt entranyable: La Cinta i el Miquelet, de 80 i 88 anys. Aquest matrimoni tenia el romàntic costum costum de ballar al menjador de casa seva tot escoltant la cançó Para que no me olvides. Els dos estaven enamorats com el primer dia i així ho transmetien a través de les càmeres de TV3.

Quan en Quim Masferrer va tornar a visitar-los en Miquelet ja tenia 93 anys i, tot i seguir igual d’enamorat, el seu estat de salut havia empitjorat notablement. Al cap de cinc mesos després de gravar aquest especial, en Miquelet va morir i el mateix Quim Masferrer es va fer ressò recordant la seva bella història d’amor a través de les xarxes socials.

⬇️ Clica aquí per conèixer al següent personatge mort de 'El Foraster' ⬇️