Quatre idees per guanyar fins a 2.000 euros des de casa

Són solucions per fer-li front als problemes de treball pel Coronavirus

Persona treballant amb un ordinador portàtil
Hi ha diverses opcions per guanyar diners des de casa | Pixabay

La crisi del Coronavirus ha portat al govern a decretar l'Estat d'Alarma i amb aquest el confinament dels ciutadans a casa. Una quarantena aquesta que ha portat a moltes persones a veure afectades laboralment, bé perquè són autònoms i han hagut de tancar els seus negocis o bé perquè han estat acomiadats o han patit un ERTO.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Si la teva economia per algun d'aquests motius s'ha vist ressentida, has de saber que si comptes amb ordinador a casa i connexió a Internet pots dur a terme diverses accions per guanyar diners. 

Aquestes són les accions:

1. Vendre llibres, objectes personals, mobles, roba ...

Nombroses són les plataformes i aplicacions que existeixen en l'actualitat i que et permeten vendre qualsevol cosa que tinguis i que ja no et serveixi o de la qual directament et vols desprendre. Ara que tens temps i passes tot el dia a casa és un bon moment per comprovar quins articles ja no necessites o no vols per així després poder posar-los a la venda en línia.

Tingues present que tant segells com monedes o bitllets antics són alguns dels objectes que més et poden fer guanyar diners. No obstant això, el mercat en aquest sentit és il·limitat, només has de veure espais com Wallapop, Vinted o Facebook Market Place, entre d'altres.

2. Invertir

Cada vegada són més les persones que prenen la determinació d'invertir en accions d'alguna empresa per poder guanyar-se una significativa quantitat econòmica. En l'actualitat, les companyies que més susciten interès en aquest sentit són les del sector tecnològic i fins i tot les d'entreteniment.

Si vols dur a terme aquesta mesura per millorar el teu compte bancari, podràs fer-ho confiant en un broker tradicional o bé en un broker online. Sobre aquesta última opció has de saber que hi ha espais web que et faciliten invertir amb totes les garanties, com pot ser el cas d'eToro o de XTB, per exemple.

Dibuix d'unes mans amb diners tenint de fons unes gràfiques
Invertir pot ser una forma d'obtenir uns ingressos extra | Pixabay

3. Fer enquestes en línia

Potser et pot sorprendre, però hi ha pàgines que et donen la possibilitat de guanyar-te uns euros simplement omplint enquestes sobre diferents productes o empreses. En concret, algunes webs paguen directament una quantitat per omplir aquests qüestionaris mentre que altres el que fan és oferir vals per poder canviar-los per diferents productes. Entre les més conegudes estan Centre d'Opinió a Espanya, Lifepoints, Surveyeah o Toluna.

4. Treballs freelance

De la mateixa manera, no has d'oblidar que per fer-li front a la crisi laboral que estàs vivint a causa del confinament pel Coronavirus també pots optar per dur a terme algun teletreball de tipus freelance. En concret, ens referim a tasques com ara la d'assistent virtual, traductor, corrector de textos, professor d'espanyol per a estrangers, teleoperador comercial...

Aquestes són quatre formes de guanyar diners des de casa, però hi ha altres com ara monetitzar el vostre bloc si el tens, vendre fotografies en pàgines especialitzades, transcriure arxius audiovisuals que se't demanin ... És més, hi ha qui opten per convertir-se en YouTubers o instragramers. Opcions hi ha, tu tries la idònia.


Comentaris

envia el comentari