Busquen quatre joves que van ajudar un home que havia caigut en un camí a Tarragona

L'home, que va quedar ferit, passejava amb la seva gosseta per la zona de Cala Romana

ACTUALITZACIÓ 07/11 a les 14.00 hores

Les xarxes socials han fet la seva màgia i la història ha acabat amb un gran final. L'Ignasi i el seu pare han trobat els nois que van ajudar-lo. Ells són el Xavier i en Ricard, que s'han posat en contacte amb ells a través de Twitter, després que els hi arribés. En el missatge li han preguntat per l'estat del seu pare, a més dir-li que «no vam dubtar en portar-lo a casa i rentar-li la ferida». En aquest sentit, també li han donat records per ell i per l'Uma.

En una mostra més d'agraïment, el fill li ha donat de nou les gràcies, a més d'expressar que «si no l'haguéssiu atès, no sé què hauria passat. Sou molt grans».

NOTÍCIA 07/11 a les 11.30 hores

El 31 d'octubre se celebra la Castanyada o Halloween, però a Tarragona, celebracions tradicionals a part, va viure una bona acció per part de quatre joves que es digna d'elogiar i, que per mala sort, no sempre es viuen.

Un home d'avançada edat va caure en un camí mentre passejava amb la seva gosseta. Ell va ser vist pel grup de nois i el van ajudar. Tot seguit, el van portar a casa, ja que estava ferit. L'acció vol ser agraïda per la família i, per aquest motiu, se'ls busca per fer-los-hi arribar l'enhorabona. 

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Cau mentre passeja la gosseta

Els fets es remunten al dissabte 31 d'octubre d'enguany i l'explica l'Ignasi Melià al seu Twitter, fill de l'home que havia caigut. Segons explica el tarragoní, el seu pare estava passejant pel camí de Boscos de Tarragona, a la zona de Cala Romana. Ell, acompanyat de la seva gosseta, va caure i, en conseqüència de l'aterrada, va quedar atordit i, com es pot veure en les imatges que ha compartit, amb alguna ferida al cap. 

Aquesta situació va ser vista per un grup de quatre nois «d'uns 25 anys», segons explica, que el van recollir de terra i el van ajudar. Es van responsabilitzar d'ell fins a portar-lo a casa seva. Aquesta acció del grup de joves vol ser agraïda per part de la família i, per aquest motiu, els busquen per donar-los-hi les gràcies.

L'ensurt va ser gros, però «torna a estar recuperat al 100%» després d'algunes proves mèdiques que van fer falta, relata el fill. A més, també apunta que, abans d'ells, «algun cotxe va passar i no es va aturar», però es disculpa d'aquests fets, perquè «era fosc i potser no els van veure», explica en ser preguntat a les xarxes socials.


Comentaris

envia el comentari