Qui és l'advocada a qui es refereix Piqué en les seves declaracions?

Marta Silva de Lapuerta està estretament relacionada amb el Reial Madrid i amb el govern espanyol

L'advocada Marta Silva de Lapuerta | CatalunyaDiari

Després de les crítiques de Gerard Piqué a la llotja del Reial Madrid que va fer ahir quan va acabar el partit amb la selecció espanyola contra França, tothom es pregunta a qui es refereix realment el jugador quan diu que es mouen fils a la llotja del club madrileny. El jugador blaugrana assenyala directament a Marta Silva de Lapuerta, que va ser l'advocada de l'estat des del 2012 fins al passat novembre. Mentre era al càrrec, es va condemnar a Messi a 21 mesos de presó i s'ha reobert el cas Neymar.

A més, va ser l'advocada que va presentar al Tribunal Suprem els recursos d'inconstitucionalitat pel que fa a la consulta sobiranista del 9-N del 2014 a Catalunya. Més concretament, Marta Silva és filla de Federico Silva Muñoz, exministre d'Obres Públiques durant l'etapa de Franco i participant de la fundació d'Alianza Popular. També és neboda d'Àlvaro Lapuerta, que va ser tresorer del PP i va estar imputat pel cas de la caixa B del PP. 

L'advocada pertany a la promoció d'advocats La Gloriosa, que ara ocupen alts càrrecs del govern de Mariano Rajoy. Silva va ser secretària general de la constructora Sacyr, el president de la qual també va ser directiu del Reial Madrid i imputat pel cas del cas de la caixa B del PP. A més, també va ser secretària general formant part de la junta directiva del Reial Madrid, entre el 2000 i el 2006. Finalment, ha estat directora de l'Assessoria Jurídica de la Presidència del Tribunal de Comptes i representant de l'Agència Tributària al cas Neymar. 


Comentaris

envia el comentari