Un quilòmetre de terror a PortAventura World

'La Isla Maldita', la gran aposta d'aquest Halloween, es va inaugurar entre famosos i terrorífics monstres aquest divendres

Halloween ja ha arribat a PortAventura World.
Halloween ja ha arribat a PortAventura World. | Laia Solanellas

Hora de convocatòria: 20.00 hores. A partir d'aquesta hora a PortAventura World, Halloween ja estava en marxa. Conegudes criatures com Fétido o Beetlejuice esperaven els afortunats —o no— que havien estat convocats per la preestrena de la gran atracció d'aquesta campanya de Halloween a PortAventura World: 'La Isla Maldita'. 

El parc d'atraccions llueix com mai, i és que Halloween és un dels moments més esperats per als visitants del ressort. Gairebé 30.000 carabasses, ratpenats, esquelets gegants, teranyines..., tot està cuidat fins a l'últim detall perquè petits i grans tinguin una experiència inoblidable a PortAventura World.

«No tothom surt amb vida de 'La Isla Maldita!»

Després d'un passeig entre monstres i criatures infernals per l'àrea de la Mediterrània, arriba el moment d'endinsar-se a la gran atracció, 'La Isla Maldita', la qual ha transformat el parc aquàtic, Costa Caribe, en un lloc infernal, tancant de cop l'estiu. Abans, però, l'espectacle inaugural entre 'celebrities' com Pablo Carbonell, Octavi Pujades o Luján Argüelles, i allí un primer avís: «No tothom surt amb vida!».

Els primers valents s'endisen en aquest passatge del terror únic a Europa, i és que compta amb un recorregut d'un quilòmetre, més d'un centenar de pirates morts que han tornat a la vida, una ambientació pels amants del terror i unes caracteritzacions que posen la pell de gallina a més d'un.

Un moment de l'espectacle inaugural de 'La Isla Maldita'.
Un moment de l'espectacle inaugural de 'La Isla Maldita'. | Laia Solanellas

 

Entre crits, pirotècnia, foc, foscor, sons estridents i laments del més enllà, els valents que s'endinsen en aquest passatge del terror van travessant diferents fases de l'experiència, algunes d'elles a l'aire lliure i d'altres en espais tancants, alguns dels quals laberíntics i on la por es porta a l'extrem

Trenta minuts després, aproximadament, els hàbils visitants aconsegueixen sortir de 'La Isla Maldita'. La fotografia per al record amb dos zombis-pirates més amables no falta. Ara ja sí, ja poden dir que han sobreviscut a aquest món caòtic i terrorífic.

La 'nineta dels ulls' de PortAventura World

Aquest passatge del terror és la nineta dels ulls de Fernando Aldecoa, director general de PortAventura World, i Gianfranco Bollini, director d'espectacles, i es nota quan en parlen d'ell. «És un producte pensat especialment per als amants de la por» assegura Aldecoa. 

«La suma del Halloween familiar de PortAventura i aquesta novetat, converteixen el ressort en el que té el millor producte de Halloween de tota Europa». Per la seva banda, Bollini molt emocionat explica que «dins el meu cor feia quatre anys que tenia un somni i el parlava habitualment amb Fernando Aldecoa: fer un recorregut fort per Halloween. Ara, crear el passatge més llarg, més potent i més terrorífic d'Europa, és el meu regal i el de PortAventura per a vosaltres». Un regal que costarà aproximadament un milió d'euros durant tota la campanya de Halloween, la qual s'allargarà fins al 17 de novembre.


Comentaris

envia el comentari