Quim Masferrer hauria cobrat més de 6.050 euros per promocionar la loteria de Catalunya

Així ho assegura el digital 'El Triangle', que assegura que l'humorista hauria cedit els seus drets d'imatge a la Generalitat

Primer pla de Quim Masferrer, enfilat al camió-escenari de 'Moltes Gràcies', durant el seu xou a Pineda de Mar
L'humorista Quim Masferrer hauria cobrat més de 6.000 pels seus drets d'imatge | ACN

L'Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat (EAJA) ha pagat 6.050 euros a l'humorista Quim Masferrer enguany per l'ús de la seva imatge, tal com publica el digital 'El Triangle'. L'entitat en el Registre de Contractació Pública justifica el pagament com «els drets d'imatge de Quim Masferrer pels cartells a implementar en els punts de venda» de les loteries de la Generalitat, des de l'1 de gener fins al 31 de desembre del 2020. L'empresa adjudicatària és República de Guerrilla, que és propietat de l'humorista.

Masferrer ja va participar en la promoció de la Grossa de Nadal el 2019 amb un vídeo al seu perfil d'Instagram. A les imatges, l'humorista promocionava la loteria mostrant un bitllet de La Grossa i explicava que se l'havia regalat la seva mare, assegurant, en paral·lel, que era loteria «100% catalana i 100% solidària». Hi deia, a més, que «et poden tocar més 200.000 euros i va més enllà de loteries. És fer país». El vídeo va aconseguir més de 16.000 visites en el seu moment.

Més de 5.000 euros per La Marató

Masferrer va cobrar també uns 5.000 euros de la CCMA per presentar el programa de La Marató l'any passat. A TV3 és conegut per presentar el famós programa El Foraster, que va iniciar el 16 de novembre la seva setena temporada. L'espai és una coproducció de TV3 i l'empresa Brutal Media. La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals va contractar aquesta darrera temporada durant el maig passat. 

De fet, la Fundació La Marató va substituir el passat setembre l'habitual acte acadèmic de lliurament d'ajudes als investigadors premiats per un vídeo conduït per Quim Masferrer, presentador de La Marató de l'any passat. En aquesta peça, que es pot veure al web i a les xarxes socials de La Marató, Masferrer es retroba amb Bilal Sousan, un jove amb una patologia minoritària, la malaltia de Morquio, que va participar en l'edició del 2019. Junts, i des del Teatre l'Aliança del Poblenou, un dels escenaris principals del programa, recorden alguns moments d'aquella Marató, i expliquen com s'han distribuït els recursos a la investigació en malalties poc freqüents.


Comentaris

envia el comentari