Quim Torra

Quim Torra convoca una reunió urgent al Palau de la Generalitat

Hi assistiran el vicepresident Pere Aragonès, i els consellers Miquel Buch i Meritxell Budó

Després dels nombrosos aldarulls d'ahir a la nit a moltes ciutats catalanes, principalment al centre de Barcelona, el president de la Generalitat, Quim Torra, ha convocat una reunió urgent  amb el vicepresident Pere Aragonès, la portaveu de l'executiu, Meritxell Budó, i el conseller d'Interior, Miquel Buch. La trobada tindrà lloc al Palau de la Generalitat a les 09.30 hores del matí, i s'analitzaran els greus incidents, que van acabar amb una trentena de detinguts i 43 mossos d'esquadra ferits. 

El govern espanyol avisa que garantirà la seguretat a Catalunya

Recordem que, després dels incidents, en els quals s'han viscut molts moments de tensió i càrregues de la policia, el govern espanyol va emetre un comunicat en el qual reiterava la seva voluntat de garantir la seguretat a Catalunya. «Una minoria està volent imposar la violència als carrers de les ciutats catalanes, especialment Barcelona, Tarragona, Girona i Lleida», ha denunciat l'executiu socialista. 

Segons xifres oficials, durant els aldarulls es van produir una trentena de detencions arreu del país, especialment a Tarragona i a Lleida, amb catorze i vuit detinguts respectivament. A més un total de 43 agents dels Mossos d'Esquadra van resultar ferits. 

També et pot interessar...