IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

❗L'Audiència Nacional absol al major dels Mossos, Josep Lluís Trapero

Quina és la millor lliga del món?

Aquesta pregunta sorgeix de tant en tant, normalment a causa dels fitxatges que realitzen els diferents equips de les diverses lligues, que enriqueixen amb nous jugadors de moltíssima qualitat les diferents lligues del planeta terra. És possible determinar quina és la millor lliga del món? Sens dubte és una cosa difícil, anem a donar-li un cop d'ull als diferents elements que cal tenir clar per poder tractar d'esbrinar-ho.

Es tracta d'una tasca difícil, ja que any rere any, els millors jugadors canvien d'una lliga a una altra, dificultant el procés d'anàlisi per tractar d'establir la millor lliga del món, si bé és cert que molts jugadors segueixen sent any rere any fidels als seus equips, molts altres es deixen guiar pels diners, i fan salts d'una lliga a una altra.

Què diuen les cases d'apostes en línia?

Les cases d'apostes en línia són un gran indicador pel que fa a qualitat d'una lliga es refereix, plataformes de referència com 888sport, en què es realitzen nombroses apostes cada dia per part de persones de tot el món, representen un gran indicador de qualitat. Les lligues que reben més quantitat d'apostes, són les que normalment tenen una millor qualitat i per tant, podríem concloure que es tracta d'algunes de les millors lligues del món.

Aquest tipus de lligues solen despertar l'interès de totes les persones que els agrada apostar, són lligues que tenen molt moviment de fitxatges, hi ha nombrosos equips amb jugadors de molta qualitat, i això permet un gran nombre d'apostes, ja que els equips solen tenir molta qualitat i el nivell competitiu és molt alt. Això genera partits que acaparen molt d'interès.

En quines zones del món hi ha les millors lligues?

Hi ha bones lligues de futbol per tot el món, però sens dubte la zona del món on es troba les lligues que són considerades com les millors és Europa. A Europa hi ha en l'actualitat la concentració més gran de lligues de futbol més interessants de tot el món. Això és completament normal perquè Europa és el bressol i lloc de naixement del futbol i des d'Europa s'ha anat expandint per diferents racons del món. Si bé és cert que a Amèrica Llatina sempre s'ha jugat a futbol i és un dels llocs del món que millors futbolistes produeix, les lligues llatinoamericanes encara no han aconseguit arribar en qualitat a les europees, cada any, nombrosos futbolistes del Brasil, Mèxic, Uruguai o l'Argentina, fan les maletes i se'n van a jugar a les lligues europees buscant progressar i buscant jugar en equips punters.

Una altra de les regions del món que està destacant en l'àmbit futbolístic és Àsia, sobretot gràcies a la potència econòmica de la Xina, que està tractant de generar una gran lliga de futbol al seu país a cop de grandíssimes inversions. Les inversions que la Xina està realitzant en futbol són de gran envergadura, tant és així que han aconseguit atraure l'interès de futbolistes de moltíssim nivell que han arribat a deixar les lligues europees buscant a la Xina augmentar els seus ingressos i continuar sent competitius.


Comentaris

envia el comentari