La Quiniela deixa 36.000 euros a Osona

La persona guanyadora ha obtingut 13 encerts en la jornada d’aquest cap de setmana
Imatge d'arxiu d'unes butlletes de la travessa | Quiniela

 

La Quiniela ha deixat aquest cap de setmana 36.087,47 euros a Osona. Concretament, en una butlleta validada a l’estanc de Sant Julià de Vilatorta i que ha obtingut 13 encerts dels 15 possibles. Cal destacar que es el major encertant d’aquesta jornada  de Primera i Segona Divisió, ja que ningú ha obtingut el ple de 15 encert ni tampoc 14.

 

Tot i endur-se una bona quantitat de diners, però, el veí de Sant Julià de Vilatorta no ha tingut tanta sort com la que va tenir un afortunat a Terrassa que se’n va endur 669.418,44 euros el passat mes de maig després d’encertar 14 dels 15 resultats a la travessa. Cal recordar que els premis van augmentant a mesura que avança la temporada i es van acumulant diners al pot.

 

Un ple a Barcelona la setmana passada

Si aquesta jornada el màxim nombre d’encerts ha estat de 13, la setmana passada es van produir dos encerts del ple al quinze, en una butlleta validada a la localitat madrilenya d’Algete i una altra validada en una administració de loteria del districte de l’Eixample de Barcelona. En aquest cas el premi va pujar fins als 1.223.087,80 euros.

 

 

L’ONCE reparteix milers d’euros a Catalunya aquets mes

Aquest final d’estiu ha estat molt afortunat per als catalans en relació als jocs d’atzar. I és que el ‘Cupó Diari’ de l’ONCE ha deixat caure milers d’euros a Catalunya les darrers setmanes. El passat 4 de setembre, es van repartir 35.000 euros a Terrassa gràcies a una butlleta premiada que es va vendre al quiosc ubicat a la plaça del Triomf, 24, regentat per Encarnación Del Ojo. Es tractava d’un cupó electrònic venut per TPV (terminal de Punt de Venda), un sistema a través del qual el client pot escollir el número que més li agradi.

 

La setmana anterior, el ‘Cupó Diari’ de l’ONCE ja havia repartit 350.000 euros més per territori català, concretament a la Sènia, al Montsià. En aquell cas, es van vendre deu cupons premiats amb 35.000 euros cadascun al quiosc situat al número 1 de la plaça de Pius XII.