La carretera A-7, entre el Nou Estadi i les Gavarres, marcada pel radar de tram des de 2017

El radar de tram de l'A-7 de Tarragona no funciona des del 2018 en sentit Barcelona

En l'altre sentit de circulació, entre les Gavarres i el Nou Estadi, ha detectat més de 8.000 infraccions aquest 2020

El radar de tram de l'autovia A-7 a l'altura de Tarragona, i que s'allarga entre el Nou Estadi i el polígon comercial de Les Gavarres, no funciona en sentit Barcelona des de l'any 2018. Un parell d'avaries importants va llastrar el funcionament d'aquest radar  per als vehicles que el travessen en aquest sentit de circulació i ja no s'ha recuperat, segons avança el 'Diari Més', de manera que només és un radar útil en l'altra direcció: sentit València.

En el que portem de 2020, aquest radar de tram ha detectat més de  8.000 infraccions al volant, amb una mitja de 26 al dia i 800 al mes, en un espai on recordem que la velocitat  màxima està limitada als 80 quilòmetres per hora. La sanció mínima per superar el límit de velocitat és de 100 euros  i cap punt del carnet retirat, i la màxima pot arribar als 600 euros i sis punts retirats  en cas de circular al doble de la velocitat permesa.

Des que el radar de tram  va entrar en funcionament a principis de 2017 —en els dos sentits de circulació, en aquell moment—, ja s'han detectat més de 100.000 infraccions  per superar la velocitat.