Ragnar, el gos tarragoní maltractat que busca una nova llar

El seu antic amo el va llençar a la brossa amb greus ferides arreu del cos que li van provocarla pèrdua d'un ull

En Ragnar busca una nova llar després d'haver superat greus lesions per maltractament.
En Ragnar busca una nova llar després d'haver superat greus lesions per maltractament. | GAIA

En Ragnar, un gos tarragoní maltractat, busca una nova llar. La seva història és esfereïdora: el van llençar a la brossa amb greus ferides arreu del cos, ha perdut un ull i va salvar la seva vida gràcies a la ràpida intervenció d'un veterinari. Ara, l'animal s'està recuperant gràcies a l'associació de protecció animal GAIA Tarragona. Des de l'entitat, però, demanen ajuda per cuidar-lo. El gos necessita una nova llar on li puguin curar les ferides i li donin l'alimentació adequada perquè acabi de refer-se de les lesions. 

Ragnar, un gos tarragoní que va perdre un ull pels maltractaments

En Ragnar té sis setmanes de vida, però ja coneix els efectes de l'abandonament i el maltractament. Fa alguns dies, una noia el va trobar a la brossa. L'antic amo el va llençar i no va fer-se càrrec de les ferides que presentava. L'animal tenia mossegades arreu del cos, la mandíbula destrossada i un ull penjant

Malgrat el greu estat de salut que presentava, la noia que se'l va trobar el va portar ràpidament al veterinari. Afortunadament, la ràpida intervenció del professional li va salvar la vida. Li va practicar una operació maxil·lofacial i li van extirpar l'ull ferit, però de mica en mica s'està recuperant de les lesions gràcies al tractament que ha pagat l'associació de protecció animal GAIA Tarragona. 

El gos busca una nova llar on acabar de recuperar-se de les ferides

La situació d'en Ragnar ha millorat molt, però encara necessita atencions diverses per acabar de recuperar-se. L'animal, que du el mateix nom que el protagonista de la famosa sèrie Vikings, busca ara una nova llar per viure. Els interessats, però, han de saber que hauran de fer-se càrrec de les cures, la medicació i la correcta alimentació del gos.

En Ragnar segueix hospitalitzat, però vol afrontar un nou futur allunyat dels maltractaments i l'abandonament. Per això, l'associació GAIA Tarragona necessita ajuda. Els interessats poden posar-se en contacte amb l'entitat a través de l'adreça gaiatgn@gmail.com


Comentaris

envia el comentari