Rajoy es torna a 'oblidar' de felicitar el Barça després de guanyar la Lliga a Riazor

El president del govern espanyol ha tornat a ser objecte de crítiques

Mariano Rajoy no va felicitar al Barça després de guanyar la Lliga a Riazor
Mariano Rajoy no va felicitar al Barça després de guanyar la Lliga a Riazor | CatalunyaDiari.cat

Mariano Rajoy és una d’aquelles figures que genera de tot, menys indiferència. El president de l’Estat espanyol s’instal·la sovint al centre de la polèmica per accions que, en una infinitat d’ocasions, s’escapen de la política.

Qui no recorda el «som sentiments i tenim éssers humans», «els catalans fan coses» o «és el veí qui tria l’alcalde i és l’alcalde qui vol que siguin els veïns l’alcalde». Doncs bé, si bé és cert que ara Rajoy no ha saltat a la palestra per un comentari d’aquests, també ho és que el president torna a ser notícia per quelcom que ha eludit: felicitar al Barça.

Nadal, Carolina Marín, Feliciano... I el Barça?

La resposta és senzilla: el Barça no hi era. Tot i proclamar-se ahir campió de Lliga a Riazor i fer-ho de forma aclaparadora —els de Valverde encara no han perdut en aquesta lliga a manca només de 4 partits—, el president del govern espanyol va optar per no felicitar al club blaugrana.

Reconegut aficionat al Reial Madrid, el president de l’executiu estatal va felicitar Carolina Marín pel mundial de bàdmington; parella tenística López i López al Godó i, finalment, Rafa Nadal pel triomf al mateix torneig.

El seu adversari polític, Pedro Sànchez, no va actuar en aquest cas com a «força renovadora del canvi» i també va optar per eludir al Barça. Albert Rivera, per part seva, sí que va optar per felicitar a l'equip de Valverde. 

Rajoy, reconegut aficionat del Reial Madrid

Rajoy no s’ha amagat mai. És per això que van ser molts els qui van llorar la seva honestedat, mentre que molts d’altres no van dubtar en carregar contra el president després de felicitar a tort i a dret altres esportistes.

Rajoy, així mateix, tampoc va piular per felicitar el Lleida Llista Blava, que és el nou campió de la Copa de la CERS d'hoquei sobre patins després de derrotar el Barcelos portuguès.


Comentaris

envia el comentari