El circ Raluy se sent «enganyat» per no poder instal·lar una carpa a Girona

L'Ajuntament va al·legar que aquest any no s'obria cap concurs públic per a la instal·lació d'una carpa durant les festes de Sant Narcís i els representants del circ s'han vist sorpresos per l’aparició d’una carpa privada

Una de les carpes del Circo Ralluy SL.
El circ Raluy esmenta que se sent «enganyat» per l'Ajuntament de Girona | Cedida

Pugna entre el Circ Raluy Legacy i l’Ajuntament de Girona. Amb motiu de les fires de Sant Narcís de la capital gironina, el cric esmentat va sol·licitar el seu habitual emplaçament per instal·lar-hi la carpa, tot i que des del consistori se’ls va assegurar que enguany no hi hauria cap concurs públic. La sorpresa dels representants del circ va ser l’aparició d’una carpa privada, de la Cúpula de les Arts, en el mateix espai que ells havien demanat.

El circ Raluy, que relata que se sent «enganyat» pel consistori gironí, ha hagut de traslladar la seva carpa a Sarrià de Ter. L’espectacle, carregat de màgia i risc, es podrà veure en aquesta localitat fins el proper 11 de novembre.

Un cartell considerat «sexista», el perquè de la pugna

És el que intueix el circ. Segons relaten a ‘Diari de Girona’, l’alcaldessa de la ciutat, Marta Madrenas, no s’ha volgut reunir amb ells i creuen que la polèmica va néixer a partir d’un cartell que determinats grups va considerar «sexista».

Diuen, de fet, que el circ té problemes a Girona des de la publicació d’un cartell on hi apareixien dues noies a la portada. Per això, denuncia que «era impossible que guanyéssim l’any passat» a causa de la duresa de les bases i va ser «Il circo Italiano» qui es va acabar adjudicant el circ per les festes de Sant Narcís.

El circ, a Sarrià de Ter

Sarrià de Ter, doncs, ha estat la localitat que s’ha beneficiat de la pugna entre Raluy Legacy i l’Ajuntament de Girona. El nou xou del cric, que s’instal·la a l’avinguda de França amb una carpa amb capacitat per a 700 persones, estarà present a la ciutat fins el proper 11 de novembre.

Així mateix, des del cric prometen emocions fortes a través d’un espectacle que promet «una fórmula que sedueix els adults i fascina els més petits».  


Comentaris

envia el comentari