Luis Enrique tornarà al capdavant de la selecció espanyola

Basté explica la veritable raó del distanciament entre Luis Enrique i Moreno

L'entrenador que va agafar el seu relleu després de la mort de la seva filla assegura que els problemes són estrictament professionals

La  tornada de Luis Enrique a la Selecció Espanyola de futbol no està sent fàcil. 

D'ençà que s'anunciés que l'exjugador tornaria a dirigir el primer equip després de la seva retirada a causa de la mort de la seva filla, la polèmica no ha fet més que créixer. Robert Moreno, el segon entrenador que havia agafat el relleu d'Enrique, no li està ficant les coses fàcils  al seu company.

 

La única i veritable raó del seu enfrontament

Això no obstant, el periodista Jordi Basté ha tingut l'oportunitat de parlar amb ell i conèixer de primera mà les raons del distanciament entre els dos esportistes. Segons les declaracions de Basté que recull aquest divendres 'La Vanguardia', la mort de la filla d'Enrique no té res a veure amb els problemes en la relació entre els dos entrenadors.

Aquest era un rumor que s'havia estès, però que Moreno s'ha encarregat de desmentir per assegurar que les úniques diferències existents són estrictament professionals. «Ahir vaig sopar amb Robert Moreno a Barcelona, ho faig públic perquè ell així m'ho ha dit i m'ho ha demanat, i vam parlar de la situació que ha viscut. Nega radicalment que la mala relació amb Luis Enrique tingui res a veure amb la mort de la seva filla, com s'ha deixat entreveure per alguns mitjans de comunicació», explicava Basté.

La ruptura entre Luis Enrique i Robert Moreno
Luis Enrique trenca la seva relació amb Robert Moreno | Catalunya Diari

Es van veure abans i després de la mort de la seva filla

Tanmateix, va seguir dient que: «ho dic perquè he parlat amb ell i vol que ho deixi clar. Aquí no hi ha allò que si vaig anar o no vaig trucar. Es van veure abans i després de la mort de la seva filla. Aquí hi ha una història de la selecció, estrictament professional». Finalment, Moreno va comentar-li al periodista que «Luis Enrique volia que Moreno fes de segon entrenador sent el primer. Que fes les mateixes concentracions».

Per tant, després que un dels dos implicats en la polèmica hagi volgut enviar aquest missatge, queda més clar quines són les raons de les diferències entre ambdós i perquè la seva evolució junts dins la selecció es percep impossible.

També et poden interessar...