Plànol curt de Raphael amb aspecte seriós

Raphael suspèn un concert a Catalunya per problemes de salut: tots els detalls

El cantant ha detallat els motius pels quals ha pres la decisió

Raphael, el cantant, actor i artista, celebra 80 anys en actiu. El de Linares, a més, també celebra aquest any sis dècades viatjant pels escenaris. Durant tots aquests anys, mai ha aturat la seva carrera musical.  

Només hi va haver una cosa que el va aturar, un trasplantament de fetge l'any 2003. Ara, 20 anys després, ha hagut de tornar a suspendre alguns dels concerts de la seva gira i Catalunya n'ha sortit esquitxada.

Raphael i els seus problemes de salut

Segons ha informat el Diari de Girona i ha confirmat l'Agència Catalana de Notícies, l'estat de salut del cantant l'ha obligat a suspendre concerts de la seva gira, entre els quals hi havia el seu pas per Catalunya. 

Tal com informen els mitjans esmentats anteriorment, el festival 'Sons del món' ha anunciat que se suspèn el concert de Raphael, que estava previst pel pròxim dilluns, 7 d'agost. Per tant, el cantant no actuarà a Girona a causa del seu estat de salut. 

Per la seva banda, en un comunicat oficial, el cantant ha desvelat el motiu pel qual no actuarà a Catalunya. 

«Estimat públic, aquest matí he visitat al meu otorrino novament. Després de la seva exploració, el diagnòstic ha conclòs en una inflamació de les vies respiratòries superiors, causada pel refredat que arrossego des de l'última setmana», ha indicat el cantant.

«Sentint-ho molt, ens veiem obligats a cancel·lar els pròxims concerts de la gira: el Festival Cueva de Nerja (4 d'agost) i el Festival de Roses (7 d'agost). Els afectats rebreu un correu electrònic de l'organització amb tota la informació al respecte».

«El meu desig en aquest moment és recuperar-me aviat per poder tornar als escenaris. Espero retrobar-me amb tots vosaltres a partir dels següents concerts que segueixen en el tour. Aprofito per agrair-vos les incomptables mostres de suport que he rebut aquests dies. Us llegeixo a tots i us porto al cor. Us estimo, Raphael», ha dit per tancar el comunicat. 

Per tant, el retorn de les entrades s'efectuarà de manera automàtica en les pròximes 48 hores a la targeta que es va utilitzar per efectuar la compra.

El festival Sons el Món continua aquest dijous a la Ciutadella de Roses amb la cantant francesa Zaz, divendres amb la festa dance 'El ritme de la nit' on s’acaben d’incorporar Eva Martí i Marian Dacal – referents del 'dance' dels 90 amb cançons com 'Flying Free', 'Get It Up' o 'Fly on the Wing of Love'-, i el concert del violinista d’origen libanès Ara Malikian.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!