Raúl González s'estrena a la Mitja de Barcelona amb una bona marca

L'exdavanter va acabar la mitja marató en la posició 1.027 amb una marca inferior a l'hora i mitja de competició

Raúl González s'estrena a la Mitja Marató de Barcelona i assoleix la posició 1.027 | Twitter (@RaulGonzalez)

 

Aquest diumenge es va celebrar la mitja marató de Barcelona que va comptar amb la participació de 19.000 persones. Entre elles, s’hi trobava infiltrat l’exdavanter del Real Madrid, Raúl González. L’exjugador de futbol va acabar el recorregut amb una bona marca: per sota de l’hora i mitja de competició. Als seus 41 anys, aquesta no és la primera vegada que González participa en una mitja marató, ja que en diverses ocasions ha demostrat ser un gran aficionat a les proves d’atletisme. L’exmadridista ja fa uns anys que participa en diverses curses populars i fins i tot, va completar la Marató de Nova York quan residia als Estats Units.

L’actual responsable del futbol base del Madrid, va participar amb el dorsal 18.690 i va completar el recorregut de 21,097 km pels carrers de la capital catalana, segons informa 'Runner's World', amb un temps de 1.24.18 hores. Aquesta marca li va permetre acabar la mitja marató en la posició 1.027 dels 19.000 participants. Un cop finalitzada la carrera, l’exdavanter va declarar a ‘Runner’s World’ que li havia agradat molt la prova «perquè el circuit era molt bo i per això he pogut córrer bé». Aquest era el primer cop que Raúl participava en la Mitja de Barcelona.

TV3 televisarà dos dels Grans Premis de MotoGP | Cedida

TV3 retransmetrà el Mundial de MotoGP

Aquest any la cadena catalana incorpora com a gran novetat l'emissió de dues de les curses més importants del Mundial de MotoGP. Aquesta serà la primera vergada que TV3 emetrà en directe els Grans Premis d'Argentina, el 31 de març, i el de València, el 17 de novembre. Enguany però, també es podran seguir les sessions de classificació i les curses de les categories de Moto2 i Moto3. Pel que a la resta de proves del Mundial de motociclisme, la cadena catalana les enregistrarà i s'emetran, en forma de resum d'un màxim d'una hora, tots els diumenges en què hi hagi competició a partir de les 23.30 hores a TV3.

La cadena catalana ha assegurat que aquesta és una de les disciplines més seguides pels aficionats catalans i per això en vol fer ressò a través de TV3. Per això, «la cadena ha aconseguit fer-se un forat» perquè gairebé tots els grans esdeveniments esportius queden reduïts «de forma exclusiva a la televisió de pagament».


Comentaris

envia el comentari