Toni Seligrat saludant Víctor Fernández

Seligrat: «Estic satisfet i orgullós del partit que ha fet el meu equip»

El tècnic grana destaca la feina positiva realitzada pel seu equip, tasca embrutada per les errades defensives que han costat l’eliminació a la Copa del Rei

Toni Seligrat ha valorat positivament la feina de l'equip, exceptuant pels gols rebuts | Laia Solanellas

Toni Seligrat, tècnic del Nàstic, ha reaccionat d’una forma semblant a la de diumenge passat al camp de l’Orihuela. El valencià ha mostrat satisfacció per la feina realitzada pel seu equip en gran part del duel però ha lamentat que, de nou, les importants errades en defensa s’hagin fet valer més, provocant l’eliminació en la Copa del Rei. També han valorat el matx Bernabé Barragán i Pol Ballesteros.

📻 Declaracions de Toni Seligrat 📻

• Espero que tothom hagi vist el partit. Si ho fem amb ulls objectius, en tot el futbolístic -excepte les errades- he vist l'equip 'petit' igual o millor que el Saragossa. Ells tan sols han xutat una vegada entre els tres pals. Però nosaltres hem errat
  • Estic satisfet i orgullós del partit que ha fet el meu equip
  • Arribes al descans i no hi ha hagut ni una sola rematada del Saragossa i anem perdent. Si continuàvem igual en teníem més. No ens hem desanimat i ens hem posat dins. L'única rematada és l'1-3. Hem estat sencers i hem competit de tu a tu
  • Cada setmana veig a l'equip millor. Però ens estan passant coses cada partit. Contra l'Hércules, contra l'Orihuela, que pots fer el 0-3 i pam, castanya. Cada vegada que el rival s'acosta és gol. A veure si som capaços de tancar l'aixeta
  • El Saragossa ha sortit amb tot primer equip i nosaltres amb dos nois de la Pobla, no per donar minuts, sinó perquè s'ho mereixen i eren les millors opcions. Montero tornava de lesió i ha estat dubitatiu, però Domingo ha estat molt bé

📻 Reaccions de Pol Ballesteros 📻

• Ells no han generat res. És difícil remuntar un 0-2, però hem sortit bé a la segona part. Hem tingut l'empat a les mans. Però el seu tercer gol ens ha matat. A pensar en el Llagostera, que és el que de veritat importa
  • La setmana passada ens van remuntar un 0-2 a Orihuela. Això és futbol, també ho podíem fer nosaltres. És una pena que ho hagi passat
  • Estic convençut que patirem molt poc pel descens i aspirarem a coses millors. El partit del Llagostera serà difícil, amb un camp molt semblant al del dia del Prat, i vam guanyar