Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Recull de 25 frases breus i boniques, per reflexionar i somriure

Paraules per transformar el teu dia a dia i viure'l més feliçment

El fet de llevar-te cada dia somrient és possible, tot i que de vegades sembla que no pugui passar, i has de saber que en gran part depèn de tu. Hem fet un recull de diverses cites cèlebres boniques i breus que pots utilitzar durant la teva vida quotidiana, per tal d'animar-te o per compartir-les amb molt d'amor amb les persones que t'estimis més. Són reflexions al voltant de temes diferents, que t'oferiran una perspectiva nova lluny del soroll i les interferències que poden haver-hi a la teva rutina.

Les millors 25 frases boniques i breus que et faran reflexionar i somriure

Tal com explica 'Carácter Urbano', aquesta mena de frases estan carregades de saviesa però, a banda, és molt important que puguis viure en pau i aprendre a valorar tot allò bonic que et passa. En primer lloc, detallem el nom de la persona que les va pronunciar i, a continuació, el seu contingut.

1«La vida es pot viure de dues maneres diferents. La primera, com si no hi hagués res que fos miraculós. La segona, com si totes les coses ho fossin»

Avui en dia, costa que les persones s'impressionin per alguna cosa, i sovint mirem de trobar estímuls nous que contribueixin a fer que ens sentim millor. Alguna vegada t'has posat a examinar la bellesa de totes les coses que tens al teu voltant?

Albert Einstein

2«Quan mors, les coses que fas per a tu mateix desapareixen, però les que fas per als altres donen forma al teu llegat»

Tot i que també podem dedicar-nos un temps, aquesta frase ens indica que hauríem de tenir cura de la gent del nostre voltant si volem que algú ens recordi un cop morts.

Kalu Ndukwe Kalu

3«Si no hi ha oportunitats que vinguin a buscar-te, fabrica-te'n una tu mateix»

Hem de sortir a buscar les oportunitats perquè normalment no ens venen a buscar. En altres paraules, cal estar ben atents i saltar, perquè cada oportunitat normalment passa volant.

Milton Berle

4«Tindràs raó tant si penses que n'ets capaç com si no ho fas»

Crida molt l'atenció que ens passem tant de temps queixant-nos de les coses que no hem estat capaços de fer i que, alhora, continuem sense dur-les a terme.

Henry Ford

5«Si t'ho pots imaginar, existeix»

El geni de la pintura sabia que tant la ment com la imaginació tenen un poder immens, tant per a les coses bones com per a les dolentes.

Pablo Picasso

6«Si et sents sol quan estàs sol, no estàs ben acompanyat»

Una frase curta però molt encertada: hauràs de passar la majoria del temps amb la teva companyia i, per això, t'has d'estimar a tu mateix

Jean-Paul Sartre

7«Finalment, els anys de vida no són rellevants, sinó que allò més important és la vida dels anys»

La vida en realitat es mesura per la quantitat de temps del qual traiem profit, i la resta no és res més que respirar i que et bategui el cor

Abraham Lincoln

8«Em parlo a mi mateix perquè només m'accepto les meves respostes»

Aquestes paraules ens condueixen cap a una moralitat: continua endavant, fent el camí que vols, sense tenir en compte tot allò que et diguin els altres.

George Carlin

9«Tot i que la vida és d'allò més fàcil, insistim a complicar-la»

El conegut pensador de la Xina ens deixava aquesta frase tan popular. La nostra obsessió amb el control de les coses és tan gran que, finalment, pensem que la vida en realitat és molt més complicada.

Confuci

10«Tenim una addicció als nostres propis pensaments i, si no els modifiquem, no podrem transformar res»

Alguns cops, l'enemic més gran que ens amenaça es troba dins del nostre cap, i per tal de trobar la veritable felicitat hem de transformar-li l'aptitud.

Santosh Kalwar

11«Si penses en petit, no passarà res gran»

Amb aquestes paraules, McGill ens diu que cal tenir ambicions, tot i que sense caure en la cobdícia. Algunes persones es conformen amb ben poca cosa, tot i que el seu potencial resulti immens.

Bryant McGill

12«El cap s'encarrega de pensar, i el cor sap»

Encara que siguis un gran savi, de vegades la raó és incapaç d'entendre les raons del cor, un fet que alhora és complicat i senzill.

Rasheed Ogunlaru

13«Al present, inventa-li un passat»

A la vida, ens movem de manera constant. Per aquest motiu, caldria que mai no ens quedéssim parats, a nivell metafòric.

Daniel Stern

14«No et penedeixis mai de les coses que han fet que somriguessis»

Quan van tenir lloc et van fer sentir bé. Aleshores, què fa que les consideris tan dolentes?

Mark Twain

15«El fet que segueixi un camí que no és igual que la resta no implica que m'hagi perdut»

Unes paraules molt i molt boniques que cal remarcar. Potser et titllen de boig o et diuen que vas per un camí que no té sortida. Sigui com sigui, si tens clar per on vas, no t'hauries de deixar jutjar.

Autoria anònima

16«Allà on fallen els mots, es posa a parlar la música»

El filòsof Friedrich Wilhelm Nietzsche, a més, va dir sobre la música que sense ella la vida no tindria cap sentit. Dues frases ben encertades: la música, de fet, té la virtut de saber-nos transmetre tota mena de sensacions i sentiments difícils d'explicar, com ara la malenconia, l'alegria, la tristesa, l'enuig...

Hans Christian Andersen

17«Si de tant en tant et poses a escoltar, podràs sentir coses fascinants»

Les orelles han de servir-nos per alguna cosa.

Russell Baker

18«L'amor el forma una ànima que resideix en dos cossos diferents»

El reputat filòsof ens deixava, a través d'aquests mots, una frase que és preciosa.

Aristòtil

19«Evita mirar el rellotge i fes com ell: no paris d'avançar»

És totalment cert. Si t'ofereix la possibilitat de tirar endavant, agafa el camí que et vingui més de gust.

Sam Levenson

20«Procura fer com si cada nou dia fos una vida»

Una reflexió que es pot llegir com una incitació del conegut filòsof a viure la nostra vida al màxim, com si s'hagués d'acabar de manera imminent.

Sèneca

21«La felicitat es podria comparar amb els petons: per tal de poder-ne gaudir, s'ha de compartir»

La felicitat s'encomana i, per tant, no t'hauria de fer por el fet d'ensenyar-la als altres. Les persones que n'estiguin geloses no es mereixen la teva companyia.

Bernard Meltzer

22«Les meves mans són ben petites, si ho comparo amb les coses que m'ha volgut oferir la vida»

A banda de mirar de buscar les coses que ens mereixem, caldria que aprenguéssim a acceptar tot allò que ens ofereix la vida.

Ramón J. Sénder

23«No existeix un camí per a la veritat: la veritat en si mateixa és el camí»

Aquestes paraules que va fer-nos arribar Gandhi constitueixen una de les frases més populars de l'activista indi. No hauríem de centrar-nos tant en una meta, sinó en totes les coses que anem aprenent mentre mirem d'arribar-hi.

Mahatma Gandhi

24«Les coses bones que vam dur a terme durant la vigília són les que ens aportaran la felicitat al matí»

Un proverbi antic que s'associa amb el karma positiu i que fa que ens adonem del fet que quan sembrem una cosa, després en podem obtenir uns fruits.

Proverbi hindú

25«Fill, t'he de dir que la felicitat es conforma a base de coses petites, com un iot petit, una mansió petita o una petita fortuna»

Un toc humorístic per tancar el nostre recull de frases breus i boniques, aquesta vegada de la mà del mític Groucho Marx. Certament, no és millor plorar damunt d'un Porsche que damunt d'un cotxe de gamma baixa?

Groucho Marx