El rei Felip aïlla Elionor de la gran polèmica a la Casa Reial

El rei assegura que la seva filla no té res a veure amb els negocis del rei emèrit Joan Carles

Felip VI assegut en una trobada amb ministres d'Exteriors
Felip VI deixa sense assignació anual al seu pare | Catalunya Diari

Una de les notícies de l’any saltava ahir diumenge 15 de març, quan Casa Reial emetia un comunicat en el qual el rei Felip VI renunciava a l’herència del seu pare, el rei emèrit, i el deixava sense la seva assignació anual de 190.000 euros.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Felip blinda la seva filla Elionor

Un comunicat en què el rei es desvincula totalment de les fundacions Zagatka i Lucum, recalcant que ni ell ni les seves filles, especialment la princesa Elionor,  havien donat el seu consentiment per ser beneficiaris d’aquestes rendes, ni tenien coneixement de cap inversió financera relacionada amb les citades fundacions.

D’aquesta manera, el rei intenta apartar i desvincular de tot aquest escàndol a la seva primogènita i hereva al tron la princesa Elionor, una decisió propiciada per la publicació per part del mitjà de comunicació britànic 'Telegraph', que va treure a la llum recentment que Felip VI apareixia com a segon beneficiari d’una fundació titular del compte bancari on es va ingressar una donació per part d’Aràbia Saudí de 65 milions d’euros, destinats presumptament al seu pare, el rei emèrit Joan Carles. La donació anava a nom de la Fundació Lucum, de la qual el rei Felip s’ha desvinculat en el citat comunicat.

 

Comentaris

envia el comentari