IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

👉 El Govern esperarà al cap de setmana abans de prendre decisions més dràstiques

URGENT

🚑 La pandèmia segueix fora de control a Espanya amb 13.873 nous contagis

La reina Letícia s'unirà a la vaga feminista del 8-M

La reina Letícia ha decidit secundar la vaga feminista i no té previst cap activitat institucional pel dia 8 de març

El 'look' complet de la reina Letícia
El 'look' complet de la reina Letícia | CatalunyaDiari.cat

Aquest divendres 8 de març està convocada una vaga feminista per segon any consecutiu amb motiu del Dia Internacional de la Dona.La reina Letícia sembla que es vol unir a la causa, ja que fa uns dies, saltava la notícia que Letícia Ortiz secundaria la vaga feminista tal com ja va fer l’any passat.

La vaga pretén visibilitzar les condicions laborals a què les dones estan sotmeses així com denunciar la violència masclista que pateix el col·lectiu de dones en el nostre país. L’ONU, que s’uneix a la celebració com cada any, ha decidit que el lema d’aquest 8 de març sigui ‘Pensem en igualtat, construïm amb intel·ligència, innovem pel canvi’.

La vaga està convocada durant 24 hores i també es preveuen aturades de dues hores, sobretot perquè els qui no poden parar tot el dia, puguin almenys unir-se puntualment a les protestes.

Les xarxes socials se'n burlen de la notícia

La reina Letícia ja va demostrar la seva implicació amb la causa feminista fa un any, quan el dia de la dona treballadora va decidir ajornar tota la seva agenda d'actes i realitzar una aturada d’activitats institucionals; aquest any, sembla que farà el mateix, ja que no té previst la celebració de cap acte en la seva agenda oficial.

Letícia assistirà a la vaga feminista convocada pel 8 de març
Letícia assistirà a la vaga feminista convocada pel 8 de març | El PAÍS

 

Els comentaris de burla respecte a aquest tema però, no s’han fet esperar. Per molts usuaris de les xarxes socials, fer vaga i ser de la monarquia són conceptes totalment oposats. Així ho han volgut verbalitzar els internautes, que han omplert les xarxes amb comentaris irònics sobre la decisió de la reina Letícia de fer vaga feminista, inclús alguns parlaven de la possibilitat que Letícia fes vaga perquè no tenia res millor a fer aquell dia i s'avorria.

El fet és que els missatges d’indignació en contra d’ella han estat nombrosos: «Que algú li digui a la reina que per fer vaga has de ser treballadora», «El 8-M és el dia de la dona TREBALLADORA. Per fer vaga has de ser de classe obrera. La reina Letícia guanya 135.000 euros per no fer res». El sarcasme estava present en gran part de les queixes dels internautes, que feien sorna de la notícia: «’La reina Letícia farà vaga el 8M’. Doncs com la resta de dies no?» o «Escolta, i qui farà els serveis mínims de la reina el 8-M?».


Comentaris

envia el comentari