Torra ha afirmat que l'objectiu d'investir Puigdemont «continua allà»

S'esquerda la relació entre els polítics catalans pels aldarulls

Els presos consideren que la violència als carrers només els està perjudicant

Els aldarulls en contra de la sentència del procés han obert una esquerda entre els presos polítics i Quim Torra i Carles Puigdemont, segons informa 'Crónica Global'. Els primers a pronunciar-se al respecte van ser Oriol Junqueras i Raül Romeva, però ara també ho han fet Jordi Turull, Josep Rull i Joaquim Forn. Els presos consideren que la violència als carrers només els està perjudicant i que els podria dificultar l'obtenció del tercer grau penitenciari.

A més, segons explica el mitjà citat, els presos  han apropat postures entre si des que van entrar a la presó preventiva, però, ara, existeix un distanciament amb Torra i Puigdemont per com estan tractant els fets que passen fora.

L'exconseller de la Generalitat, Josep Rull, ha sigut el que més s'ha pronunciat sobre la poca fermesa en l'actitud de Torra respecte a la violència que s'ha viscut com a resposta de la sentència: «Rull va mantenir discrepàncies fortes amb Turull i Sànchez perquè no volia cap mena de violència després de la sentència. Una postura compartida per PDeCAT».

L'esquerda s'ha vist reflectida recentment

Aquestes discrepàncies  s'han vist reflectides recentment. Un cas clar és la visita de Quim Torra el passat 28 de novembre a Lledoners on només va visitar a Jordi Cuixart i no anant a veure a Sànchez, Rull, Turull i Forn. Les visites per part dels consellers del Govern, sobretot dels convergents, són periòdiques. Qui si els visita més sovint és Damià Calvet, conseller de Territori i Sostenibilitat, qui, segons mencionen, s'ha mostrat bel·ligerant respecte en contra del tàndem format per Torra i Puigdemont.

També et pot interessar...