Renfe manté el preu del bitllet de Rodalies de cara al 2019

La congelació del preu d’aquest bitllet, però, arriba de la maneta de l’increment d’un 3,5% dels trens de mitja distància i d’un 7% els Avant

Renfe congelarà els preus de Rodalies de cara a aquest 2019
Renfe congelarà els preus de Rodalies de cara a aquest 2019 | Renfe

Renfe mantindrà el preu del bitllet de Rodalies per quart any consecutiu. La congelació del preu d’aquest bitllet, però, arriba de la maneta de l’increment d’un 3,5% dels trens de mitja distància i d’un 7% els Avant; és a dir, els trens regionals que circulen per les vies de l’AVE.

Una tendència, d’altra banda, clarament a l’alça si ho comparem amb els darrers anys. I és que si bé és cert que Renfe opta per congelar el preu dels Rodalies —ho fa des del 2015— també ho és que les tarifes de mitja distància i d’Avant no s’apujaven des de l’any 2016.

AVE i llarga distància mantenen els preus

És una altra de les notícies que deixa la reformulació de Renfe de cara a aquest 2019. El preu de l’AVE o dels trens de llarga distància, per exemple, també mantenen les mateixes taxes, tot i que la mateixa operadora argumenta que sí que podria variar els preus al llarg de l’any vinent.                                    

Els veïns de Montcada i Reixac han d'esperar fins a quinze minuts per poder travessar la via del tren.
Els trens d'Avant i mitja distància patiran un lleuger increment | CatalunyaDiari.cat

 

El Govern prorroga els descomptes a la C-16

Sense deixar la mobilitat, el Govern ha decidit prorrogar fins a l’1 de setembre de 2019 les bonificacions als peatges aplicades en un primer moment per descongestionar la circulació per la C-55. Els descomptes, així mateix, s’apliquen entre Sant Cugat i Manresa.

El Govern, així mateix, ha modificat la concessió administrativa allargant en nou mesos el descompte general d’un 45%. Així, tots els usuaris veuran reduïda la tarifa del peatge de dilluns a divendres no festius. Abans de l’aprovació d’aquesta pròrroga, només els usuaris que paguen amb Teletac o l’aplicació Satelise haurien mantingut els descomptes. Amb aquesta mesura s'amplia el període d’adaptació al pagament telemàtic i es facilita que més persones resultin beneficiades de les bonificacions.


Comentaris

envia el comentari