El logo de McDonald's en un dels seus establiments

McDonald's torna a la Rambla de Tarragona

Amb aquest restaurant, són ja 14 els establiments que McDonald's té a la província de Tarragona, 94 en tota Catalunya

La ciutat de Tarragona ho estava esperant. Avui mateix, McDonald's reobre les seves portes amb un restaurant localitzat al centre de la ciutat, concretament al número 92 de la Rambla Nova.

Cal recordar que McDonald's ja va estar instal·lada en la Rambla Nova des de l'any 1994 fins a 2013. Actualment, la companyia líder en el sector de la restauració, continua apostant per Catalunya en el seu pla de creixement nacional. Amb aquest ja van 4 McDonald's inaugurats a la ciutat de  Tarragona, sumant així un total de 14 restaurants a la província i 94 en tota Catalunya.

«Per a nosaltres suposa una gran alegria tornar a la Rambla Nova, i que els nostres clients de tota la vida puguin tornar a gaudir de l'experiència McDonald's. Estem desitjant rebre en aquest nou restaurant a totes les persones que desitgin acostar-se, i oferir-los els seus productes favorits en un entorn en el qual hem posat com a màxima prioritat la seguretat, tant dels nostres empleats com dels nostres clients», comenta Manuel Cuétara, franquiciat del restaurant.

Imatge d'una persona menjant patates del McDonald's
El nou establiment oferirà servei a taula i servei a domicili | Pixabay

Amb la inauguració d'aquest nou restaurant, McDonald's  crea aproximadament 20 nous llocs de treball  a la ciutat, incloent-hi una figura de recent creació en els seus establiments, la de Responsable de Seguretat i Higiene, encarregat d'assegurar que es compleix el protocol Entorn Segur, implementat per la companyia arran de la pandèmia.

El nou establiment ofereix servei a taula, quioscos digitals i disposarà de l'espai McCafé on els clients podran gaudir d'un cafè recentment mòlt, a més de la plataforma d'hamburgueses premium Signature Collection, amb receptes exclusives.

I com a gran notícia pels veïns i veïnes de  Tarragona, el restaurant completarà la seva oferta amb el servei de menjar a domicili McDelivery per a aquells als qui els agrada gaudir del menjar de McDonald's en la comoditat de la seva llar.