Reptilians: la raça d'éssers rèptils que podria estar dominant el món

Existeix la creença, entre alguns experts, que els reptilians fa segles que han arribat a les altes esferes de poder, i que són moltes les evidències que confirmen la seva existència

Los reptilianos y las posibles pruebas de su existencia.
Els reptilians i les possibles proves de la seva existència. | Cedida

A la mítica sèrie de televisió dels vuitanta ‘V’, uns éssers extraterrestres amb forma de llangardaix arriben al nostre planeta amb les seves naus en to de pau. Curiosament, un dels mites més estesos entre els seguidors de la teoria de la conspiració coincideix amb l’argument de la ficció, és la creença en l'existència dels reptilians.

Encara desconeguts per a molta gent, en les següents línies t’expliquem que són els reptilians i quines serien les proves que per alguns demostren la seva més que veritable vida al nostre planeta.

Què són els reptilians i què pretenen?

Els defensors de la seva existència argumenten que són una casta d'extraterrestres humanoides que han arribat a les capes altes de la societat gràcies a la seva capacitat de mimetitzar-se amb una aparença plenament humana. El seu objectiu seria dominar i esclavitzar la nostra raça de forma secreta adoptant l’aspecte d’alts mandataris mundials.  

Tot i que aquesta teoria pot semblar una broma, són molts els experts que han teoritzat sobre la seva existència i s’han obert autèntiques línies d’investigació que tracten de desentranyar el misteri que envolta aquests éssers rèptils.

Van ser els primers habitants de la Terra

Segons apunten els seus estudiosos, els reptilians fa milions d’anys que estan presents a la Terra. Aquesta teoria defensa que són l’evolució de dinosaures bípedes com el Troodon, el qual posseïa una gran intel·ligència, tenia un cos molt àgil i una potent visió binocular, proporcionada pels seus dos grans ulls, semblants a la dels felins.   

Els reptiloides haurien heretat no només l’aspecte d’aquests teròpodes, sinó també la seva capacitat cranial, segons defensen els que creuen en aquests rèptils. També argumenten que una de les proves de la seva existència es troba a les escultures i representacions de moltes deïtats adorades a antigues cultures com la mesoamericana, l’egípcia o altres provinents del continent asiàtic.

A la vegada, la civilització sumèria defensaria que qui estaria darrere de l’existència dels reptilians serien els Annunaki, els déus als quals ells veneraven.  Aquests déus haurien realitzat tot tipus d’experiments utilitzant a persones i combinant el seu ADN. Tot amb l’objectiu de sotmetre als éssers humans al control i a les ordres dels reptilians.  

Alfa Draconis, el seu lloc d’origen

Els ufòlegs tenen una altra teoria sobre l’origen d’aquests éssers. Defensen que els reptilians són originaris d’un sistema espacial anomenat Alfa Draconis que se situaria a una dimensió paral·lela al nostre univers.

Alfa Dracones sería el hipotético hogar de los reptilianos.
Alfa Draconis seria la hipotètica llar dels reptilians. | Cedida

 

Segons ells, hi hauria colònies de reptilians al centre mateix de la Terra. Allà haurien establert la seva base d’operacions i, a través d’una sèrie de passadissos secrets, sortirien a la superfície adoptant aparença humana per tal d’acomplir els seus plans de conquesta del planeta.   

Les proves de l'existència dels reptilians

Quins són els arguments que des dels fòrums d’internet defensen la presència dels reptilians al nostre planeta? Els partidaris d’aquesta teoria es basen en els múltiples testimonis que asseguren haver tingut una trobada amb els homes-llangardaix.  Una de les altres evidencies que donarien suport a la idea que els humans no som més que el bestiar d’aquests éssers es troba al nostre material genètic.

Sembla, segons expliquen els conspiranoics, que l'existència de diferents grups sanguinis amb variacions als valors del Rh i de diferents trets físics, segons l’origen de la persona, provaria que els humans vam ser creats per ells. Aquestes intel·ligències superiors ens haurien dissenyat perquè fóssim les seves marionetes.  

Una última teoria defensa que els reptilians pretenen establir un ‘NWO’, un nou ordre mundial en les seves sigles en anglès. L'elecció de Trump o l’11-S serien només alguns dels moviments orquestrats per aquest govern de llangardaixos. El seu objectiuseria enfonsar la nostra civilització fomentant les contínues guerres a Orient Mitjà i aprofitar la nostra debilitat per prendre el control.


Comentaris

envia el comentari