Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Helicòpter.

Trasllat en helicòpter: Els Bombers rescaten un motorista accidentat al Pla de Manlleu

La víctima tenia contusions al tòrax, a les cames i en un canell

Cap de setmana mogut pel cos de Bombers de la Generalitat de Catlaunya. El dissabte dia 19 de novembre al matí, es va dur a terme un rescat del motorista accidentat al Pla de Manlleu. L'operatiu es va activar pocs minuts després de les 10.00 h. A l'home, un cop rescatat, se li va fer la primera atenció sanitària, i va ser carregat en l’helicòpter i traslladat al punt en què ja s’esperava l’ambulància del SEM perquè l’evacués a un centre sanitari.

La víctima tenia contusions al tòrax, a les cames i en un canell. En aquest servei, a més de l’helicòpter amb el GRAE i el personal del SEM, també es van activar tres dotacions terrestres de suport.

Per altra banda, també hi ha hagut una excursionista accidentada  a Mura. La dona de 64 anys havia caigut a la zona de Cal Miqueló. Un cop se li ha fet la primera atenció mèdica, la dona ha estat carregada a l’helicòpter, que l’ha traslladada al camp de futbol, on ja s’esperava l’ambulància del SEM. En aquest servei, a més de l’helicòpter amb GRAE i SEM, també s’ha activat una dotació terrestre de suport.

Finalment, a Rupit, es va dur a terme el rescat de tres escaladors que van quedar penjats a uns 40 metres d’altura al Salt de Sallent. Totes estan il·leses. El servei es va fer en l’helicòpter dels Bombers, amb unitat mixta formada pel personal GRAE i el sanitari del SEM.