Ana Rosa Quintana al plató de Telecinco

La sorprenent resposta del ‘Programa de Ana Rosa’ al Coronavirus

El compte està posant un toc d’humor a les xarxes

En qüestió de molt poques hores tothom a les xarxes està pendent del compte que es fa passar pel coronavirus, posant un toc d’humor  a aquests dies on la preocupació per la malaltia no para de créixer i traspassar fronteres. Bé és cert que a les xarxes ja trobem de tot i ara, en relació amb aquest virus, fins i tot hi ha qui tenia l’estratègia ‘infal·lible’ per contagiar-se el primer, encara que ja no podrà ser.

Convidat especial al 'Programa d'AR'

La fama d’aquest compte de Twitter ha arribat alhora que l’increment de casos de coronavirus a l’Estat, i ha aconseguit que, fins i tot, des del ‘Programa de Ana Rosa’ de Telecinco s’hagi fixat en ell. Clar que aquest dimarts el Coronavirus ha compartit una piulada amb la captura d’una notícia sobre el primer cas  a  Madrid.

Així, el Coronavirus ha escrit: «Ja sóc a Madrid. Tant de bo em portin  demà al programa d’Ana Rosa». Davant d’aquesta petició, l’encarregat del comte de Twitter d’aquest programa no ha dubtat en respondre d’una manera sorprenent: «Estàs convidat, per descomptat, però millor per Skype». Tanmateix, diversos usuaris han demanat que no hi vagi en videoconferència i que ho faci personalment.

També et pot interessar...