El restaurant de Balaguer amb noms de plats de jutges i Guàrdia Civil denuncia amenaces

«Guàrdia Civil Andalús a la brasa» o «Mans de jutges i fiscals del Constitucional fets a baixa temperatura» són els plats que han generat polèmica a les xarxes

Imatge del restaurant Nova Font Blanca
Imatge del restaurant Nova Font Blanca | Twitter

Un dels restaurants més coneguts de Balaguer amb una clientela fidel per la seva oferta de carns a la brasa i el plat estrella, els caragols, encara s'ha fet més famós després de prendre la decisió de renombrar alguns dels seus plats de la carta. El restaurant Nova Font Blanca es va fer viral a les xarxes pel «Guàrdia Civil Andalús a la brasa» i «Mans de jutges i fiscals del Constitucional fets a baixa temperatura».

Imatge de la carta del restaurant de la Nova Font Blanca de Balaguer
Imatge de la carta del restaurant de la Nova Font Blanca de Balaguer | CatalunyaDiari.cat

 

Amenaces al Nova Font Blanca de Balaguer

Es tracta de dos plats de carn molt coneguts a la zona que ara han rebut aquest nom per iniciativa del propietari de l'establiment de la Noguera. Però per escollir aquests noms fent referència a la Guàrdia Civil i jutges, està rebent moltes amenaces, motiu pel qual ha interposat una denúncia als Mossos d'Esquadra.

Aquest passat dimecres, el propietari del restaurant Nova Font Blanca de Balaguer va denunciar les amenaces que assegura ha rebut en les darreres hores a les xarxes socials després d'haver-se fet públics els noms dels seus plats. A més, al·lega que també ha rebut trucades de telèfon arran aquesta polèmica sorgida a Internet.

Imatge de la carta del restaurant de la Nova Font Blanca de Balaguer
Imatge de la carta del restaurant de la Nova Font Blanca de Balaguer | CatalunyaDiari.cat

 

Polèmica a les xarxes pels noms dels plats

Només són els plats «Guàrdia Civil Andalús a la brasa» i «Mans de jutges i fiscals del Constitucional fets a baixa temperatura» els que s'han canviat de nom, la resta del menú tenen noms comuns segons el tipus de carn que s'ofereix. De totes maneres, a la carta sí que figura el missatge: «Salut i República i que Déu nostre senyor vos guardi».

Aquest detall també ha generat rebuig entre usuaris de les xarxes socials, principalment Twitter. Alguns li han desitjat la ruïna: «Espero que rebin una multa per delicte d'odi que els porti a la ruïna» o «Aquests per fer Caixa són capaços de vendre a la seva mare».

Demana perdó i retirarà els noms

Ara, contra tots aquests missatges i amenaces rebudes tant per xarxes com per trucades al propi restaurant, el propietari del Nova Font Blanca ha posat una denúncia als Mossos d'Esquadra. De totes maneres, finalment ha preferit demanar disculpes i canviarà novament els noms dels plats per no ofendre a ningú.


Comentaris

envia el comentari