Viena, av. Diagonal 405, Barcelona

Un restaurant de menjar ràpid de Barcelona permet pagar amb la cara

Es convertirà en el primer establiment de l'Estat que permetrà el pagament amb reconeixement biomètric

El restaurant de menjar ràpid Viena, situat al número 405 de l'avinguda Diagonal de Barcelona, ha posat a disposició dels seus clients, el primer mètode de pagament biomètric de tot l'Estat. Es tracta d'una prova pilot a càrrec del 'Payment Innovation Hub', per la qual durant els pròxims dos mesos, permetrà pagar amb un sistema de reconeiement facial; sense necessitat d'efectiu, targetes físiques o sense telèfon mòbil.

Anomenat 'Face To Pay Viena', el projecte pretén, segons subratllen des de la companyia, «millorar l'experiència de l'usuari, eliminant les friccions al moment del pagament i incrementant la seguretat del mateix». Una prova pilot que permetrà analitzar també l'adopció i percepció dels clients a l'hora d'utilitzar sistemes biomètrics com a mètodes de pagament.

Silvana Churruca, CEO del 'Payment Innovation Hub', reivindica el 'Face To Pay Viena', com «la primera solució de pagament biomètric en un comerç a Espanya que arriba al públic general»; mentre que, Xavier Carull, director corporatiu de finances i sistemes, assenyalava la prova pilot com una mostra de la seva «voluntat d'innovar per oferir millors experiències als nostres clients».

Funcionament del 'Face To Pay'

Per tal de poder utilitzar el 'Face To Pay Viena', i pagar sense necessitat de cap altre element que un mateix, el client haurà de descarregar-se prèviament l'aplicació 'Face To Pay Viena', i registrar les seves dades personals, el seu rostre i el número de compte on es carregaran les compres biomètriques. Un cop acabat el procés d'alta d'usuari, els clients ja podran gaudir d'aquest servei al restaurant Viena de l'avinguda Diagonal de la ciutat Comtal.

També et pot interessar...