YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

El restaurant de Messi a Barcelona canvia el model de negoci

Estava registrant pèrdues econòmiques i a partir d’ara només donarà servei a esdeveniments privats

Leo Messi durant un partit
Leo Messi durant un partit | CatalunyaDiari.cat

Dos anys és el que ha durat el restaurant Bellavista del Jardín del Norte obert al públic. Aquest local de Leo Messi, tot i que gestionat pel seu germà Rodrigo i els germans Iglesias, canvia el seu model de negoci i a partir d'ara només donarà servei «a sol·licituds per acollir activitats i esdeveniments privats».

Els responsables del local han volgut agrair als clients la seva fidelitat durant aquests anys que el local, situat al carrer Enric Granados de Barcelona, ha estat obert al públic. A partir d'ara comença una nova etapa en què només obriran per organitzar esdeveniments d'empresa i celebracions particulars, com pot ser una boda o una comunió.

El negoci no era rendible

Fins ara el local, de més de 1.000 metres quadrats, estava desaprofitat. La gran part de l'espai és un ampli jardí que no s'utilitzava per no molestar els veïns i que es començarà a aprofitar amb aquest tipus d'activitats. Les característiques del local ha estat el principal argument dels responsables per justificar la decisió, però no l'únic.

Segons ha reconegut un dels germans Iglesias a 'La Vanguardia', el negoci va començar molt bé al principi, però últimament s'estaven registrant pèrdues econòmiques, provocades per una greu crisi que està patint el sector de la gastronomia a la capital catalana.

Al mateix temps, havien rebut peticions per organitzar banquets de boda, però per tal de no entorpir l'activitat normal del restaurant sempre les acabaven refusant. No obstant això, ara han decidit que aquell model de negoci pot arribar a ser més rendible: «Ha estat després d'aquest estiu atroç quan hem pres la decisió de canviar el model de negoci, el que servirà per fer una explotació més raonable de l'espai», reconeixen.

Imatge del restaurant de Leo Messi
Imatge del restaurant de Leo Messi | Cedida

 

Piqué també té negocis en l'àmbit de la gastronomia

Leo Messi no és l'únic jugador del Barça amb propietat en el sector de la restauració. L'any 2015, Piqué va obrir una hamburgueseria gurmet a l'Eixample de Barcelona, un negoci que tampoc va acabar d'anar massa bé i va acabar tancant la tardor de 2017. No obstant això, el defensa blaugrana va voler a invertir en la restauració barcelonina i a principis d'estiu va obrir un nou restaurant ubicat a la Barceloneta.


Comentaris

envia el comentari