YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

URGENT

🚨 El Procicat fa oficial la pròrroga de les restriccions vigents fins al 9 d'abril

La restricció que el Govern sí que aixecarà a partir de dilluns

El conseller d’Interior, Miquel Sàmper, ha anunciat aquest migdia que s’aixeca a tot Catalunya la prohibició d’obrir fires i atraccions no permanents

El Govern ha anunciat avui que el pla és, de moment, inamovible: no es relaxaran les mesures per Setmana Santa a Catalunya. El cert, però, és que hi ha una petita excepció. El conseller d’Interior, Miquel Sàmper, ha anunciat aquest migdia que s’aixeca a tot Catalunya la prohibició d’obrir fires i atraccions no permanents.

En aquesta línia, cal destacar que parcs d'atraccions com Port Aventura no podrien obrir les seves portes a partir de dilluns, ja que els parcs d'atraccions no entren en aquesta categoria que suggereix Sàmper. La temporada 2020, de fet, va ser la més curta de la història del parc temàtic, ja que només van poder obrir del 8 de juliol fins al 16 d'octubre i sempre amb restriccions d'aforament. La invesrió en mesures Covid-19, per més inri, ha estat de 4 milions d'euros.

Una petita obertura que contraresta amb el pla d’un Govern que havia arribat a estudiar permetre que els bars i restaurants poguessin servir sopars durant la setmana santa. «L’estancament» de les dades de la Covid-19, però, va obligar-los a fer-se enrere i a no permetre aquesta nova reobertura de la restauració.

Finalment, Sàmper també ha explicat que a partir de demà les trobades seran de màxim 6 persones en espais públics i 4 persones en llocs tancats; i ha demanat «responsabilitat» a les persones que es moguin aquests dies per Catalunya, recordant-los que el Govern continua instant a limitar al màxim les trobades socials a Catalunya per aturar la incidència de la Covid-19


Comentaris

envia el comentari