YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Retards de 25 minuts a l'R4 de Rodalies per la incidència tècnica d'un tren

Les afectacions han començat al punt de les 07:00 hores del matí | La línia esmentada, així mateix, enllaça Sant Vicenç de Calders i Manresa

Un tren averiat provoca grans problemes entre Sants i Bellvitge
Un tren avariat provoca grans problemes | Rodalies

Nou contratemps a Rodalies. Un dels trens de la línia R4 presenta una incidència tècnica i, a causa d'aquesta, els retards poden arribar a superar els 25 minuts en sentit sud. La línia esmentada, així mateix, enllaça Sant Vicenç de Calders i Manresa.

Renfe ha anunciat el restabliment del servei a partir de les 09.30 hores, però les queixes dels usuaris a Twitter pel retard  cada vegada són més contundents i donen peu a altres crítiques. Alguns dels passatgers fins i tot alerten sobre un possible excés d'aforament als trens de la mateixa línia R4. 

Una línia afectada també per la vaga

Justament la línia R4 de Rodalies va ser una de les afectades ahir per la vaga general a Catalunya en contra del judici als presos per l'-1O. Prop del migdia, centenars d'estudiants que s'havien concentrat a plaça Universitat van baixar a l'estació de tren de plaça Catalunya. Van ocupar l'andana i les vies, provocant talls de circulació de trens a les línies R1, R3 i a la citada R4 en els dos sentits.

La invasió de vies es va allargar i Renfe va optar per desviar puntualment els trens al seu pas per Barcelona, per itineraris alternatius, mesura que va provocar també retards que superaven en la majoria dels casos els 15 minuts. Els trens no passaven per les estacions de Plaça Catalunya, Arc de Triomf, Sagrera Meridiana, Sant Andreu Arenal ni Torre Baró.


Comentaris

envia el comentari