Imatge d'un tren de Rodalies

Retards de més de 20 minuts a l'R4 de Rodalies per una avaria

La incidència ve derivada de les obres que Adif fa en aquest tram

La línia R4 de Rodalies entre Sant Sadurní i Sant Vicenç de Calders registra retards de més de 20 minuts. Segons ha informat Renfe, hi ha hagut una avaria de senyalització en aquest tram, derivada de les obres que Adif hi fa.

Precisament, la mateixa línia va patir uns retards pràcticament similars el passat divendres 6 de novembre per les incidències a les instal·lacions. Per tot plegat, els usuaris critiquen i lamenten el servei de la línia.

 

Adif prolonga un mes les obres a l'R4 entre Martorell i Els Monjos

Adif prolongarà un mes les obres a l'R4 de Rodalies entre Martorell i Santa Margarida i Els Monjos per «causes alienes i imprevistes» a la planificació. Inicialment, estava previst que l'execució del projecte –vinculat al desenvolupament del Corredor Mediterrani- es completés el pròxim 16 de novembre, però segons ha confirmat un portaveu d'Adif a l'ACN, les obres finalment acabaran a mitjans de desembre.

Segons ha informat l'empresa a través d'un comunicat, un dels motius que ha provocat el retard en les obres és la vaga del personal de circulació d'Adif a Barcelona, que impedia fer operacions durant la nit. Per altra banda, la companyia atribueix el retard a «afectacions derivades de la covid-19». Tal com indica el director general de construcció d'Adif, Juan Pablo Villanueva, les obres ja s'estan reprogramant amb l'objectiu «d'optimitzar terminis i ajustar al màxim la data de finalització». «El nostre interès és acabar quan abans les obres i reduir l'afectació als viatgers», assenyala.

Els treballs, que van començar el passat 25 de juliol, han obligat a aturar la circulació de trens entre Sant Sadurní d'Anoia i Martorell, mentre que entre Sant Sadurní d'Anoia i Santa Margarida i Els Monjos hi ha una sola via en funcionament. Com a alternativa, Adif ofereix la possibilitat de fer el trajecte en autobusos llançadora.