YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

ÚLTIMA HORA

💉 El Camp Nou es convertirà en un dels set punts de vacunació massiva a Catalunya

Un camió avariat provoca més de 4 km de retencions a l'A-2 al Baix Llobregat

Segons ha indicat el Servei Català de Trànsit (SCT), l'incident ha obligat a tallar un carril a l'altura de Sant Vicenç dels Horts, en direcció Barcelona

Un camió avariat està complicant el trànsit a l'A-2 al Baix Llobregat
Un camió avariat està complicant el trànsit a l'A-2 al Baix Llobregat | CatalunyaDiari.cat

Problemes aquest matí a l'autovia A-2, al seu pas per la comarca del Baix Llobregat. Segons ha indicat el Servei Català de Trànsit (SCT), a hores d'ara hi ha un carril tallat a l'altura de Sant Vicenç dels Horts, en direcció Barcelona, després que un camió s'hagi avariat per causes desconegudes. Això ha complicat el trànsit en hora punta, provocant al voltant de quatre quilòmetres i mig de retencions en aquest punt de la via.

El Servei Català de Trànsit ha informat al voltant de les 9.16 hores del matí d'aquest divendres 11 de gener que han hagut de tallar un carril a l'autovia A-2 a l'altura del punt quilomètric 602,50 amb quatre quilòmetres i mig de retencions en sentit nord cap a la ciutat de Barcelona.

A través de la pàgina web del SCT es pot consultar tota la informació actualitzada de l'estat del trànsit a les carreteres catalanes. En aquest sentit, gairebé a les 10.00 hores, la circulació per l'autovia A-2 a l'altura de Sant Vicenç dels Horts en direcció Barcelona continua estant afectada després que un camió hagi patit una avaria per causes que no han transcendit. La congestió en aquesta via és elevada i cal extremar la precaució perquè hi ha retencions entre els punts quilomètrics 602,50 i 598,00. 

Altres accidents a l'autovia A-2

Fa escassos dies, a l'altura de Castellbisbal es va registrar un accident a l'autovia A-2 que va provocar tres quilòmetres i mig de retencions i que Trànsit hagués de tallar un dels carrils. El succés va tenir lloc aquest passat dilluns a primera hora de la tarda, a les 15.20 hores, i va provocar que hi hagués circulació amb retencions entre els punts quilomètrics 587,50 i 584,00 en direcció a Barcelona.


Comentaris

envia el comentari